Ελπίδα: Μιλάει πρώτη φορά για την άφιξη του εγγονού της: «Δεν θέλω να κακομάθω το μωρό»
Showbiz

Ελπίδα: Μιλάει πρώτη φορά για την άφιξη του εγγονού της: «Δεν θέλω να κακομάθω το μωρό»

Η Ελπίδα είναι ευτυχισμένη αφού περιμένει να έρθει στον κόσμο ο εγγονός της μιας και η κόρη της Ήρα Κατσαντώνη, περιμένει να φέρει στον κόσμο τον γιο της. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα γίνει γιαγιά και όπως λέει, έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες διεργασίες προκειμένου να υποδεχτεί τον εγγονό της όπως του αρμόζει. Μάλιστα, ήδη έχει αποφασίσει να είναι μία cool γιαγιά.

Αυτό το Πάσχα ήταν λίγο διαφορετικό για σένα και την οικογένειά σου, σωστά;

Φυσικά, αφού περιμένουμε το εγγονάκι μου. Χρόνια τώρα, πηγαίναμε στο Πόρτο Ύδρα. Φέτος κάναμε Πάσχα στην Αθήνα για τον πολυτιμότερο λόγο.

Σε λίγες ημέρες θα γίνεις γιαγιά. Είσαι έτοιμη για αυτό;

Είμαι πανέτοιμη, κι έχω αργήσει κιόλας! Έπρεπε να γίνει, ήταν το μεράκι μου. Πάντα έλεγα ότι θέλω να προλάβω να γίνω γιαγιά και μου έκανε το δώρο η κόρη μου. Ήρθε μάλιστα τη στιγμή που σκεφτόμουν να φύγω από την Αθήνα και να μείνω μόνιμα στο χωριό μου, τη Σπερχειάδα Λαμίας.

Αλήθεια σκεφτόσουν να αποκεντρωθείς;

Ναι. H Λαμία δεν είναι μακριά - θα μπορούσα να οργανώσω τη δουλειά μου και να ζω σε ένα πιο υγιές και ήρεμο περιβάλλον. Τώρα, όμως, δεν πάω πουθενά! Περιμένουμε το αγοράκι μας. Πρώτα απ’ όλα, να είναι υγιείς κι αυτός και η μαμά του.

katsantoni.jpg

Πώς πιστεύεις ότι θα είσαι ως γιαγιά;

Θα είμαι «δωσ’ τα όλα και πάρ’ τα όλα»! Πέρα από την πλάκα, είμαι συνειδητοποιημένη και δεν σκοπεύω να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο και να κακομάθω το μωρό. Το σκέφτομαι από καιρό και ήδη οργανώνομαι να είμαι πιο cool, ήσυχη και να μην κάνω πολλά λάθη.

Πώς ήσουν ως μαμά όταν τα παιδιά σου ήταν μικρά;

Νομίζω πως, σε θέματα συμπεριφοράς και φίλων, ήμουν αυστηρή, ίσως και λίγο σκληρή.

Η Ήρα ανέφερε μια λέξη την οποία κουβαλούν όλες οι μαμάδες, απλώς διαφέρει ο βαθμός εξωτερίκευσης.

Ξέρω, υπερπροστατευτική! Ήμουν όντως προστατευτική -πολύ παραπάνω από το φυσιολογικό- όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά. Στα 18-19 τους, αποδέχθηκα καταστάσεις και προχώρησα ήρεμα, δίνοντάς τους το δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν, να είναι αυτόνομα. Η αλήθεια είναι ότι άργησα λίγο να το καταλάβω -ακόμα και τώρα έχω την τάση να γίνομαι κάποιες φορές υπερπροστατευτική.

Τραγουδίστρια, σύζυγος, μητέρα... Ήταν πάντα για σένα διακριτοί οι ρόλοι ανάμεσα στους οποίους ισορροπούσες;

Πάντα! Η δουλειά δεν είχε καμία σχέση με την ζωή μου. Ήταν απλώς η δουλειά μου -την οποία βέβαια αγαπούσα και αγαπώ, ζω και αναπνέω για το τραγούδι, και τώρα μάλιστα εκδηλώνομαι περισσότερο απ’ ό,τι παλιότερα. Η οικογένεια ωστόσο ερχόταν πρώτη από οτιδήποτε άλλο. Ήταν αυτό που πάντα ήθελα και όταν το απέκτησα, αφοσιώθηκα πλήρως και σταμάτησα να εργάζομαι. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, η καριέρα έμπαινε σε παύσεις γιατί προηγούνταν η οικογένεια.

Ωστόσο, παρότι περνούσες μεγάλα χρονικά διαστήματα απουσιάζοντας από την καλλιτεχνική σκηνή, όποτε επέστρεφες ήταν σαν να μην είχες λείψει ούτε μία ημέρα.

Αυτό το οφείλω στον κόσμο, στην αποδοχή και στην εξαιρετική σχέση που έχουμε. Με τους ακροατές στα ζωντανά προγράμματα είναι σαν να γνωρίζω τον καθέναν ξεχωριστά. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά έτσι αισθάνομαι.

elpida-kori-katsantoni.jpg

Νιώθεις χορτάτη από τη δουλειά σου;

Είμαι χορτάτη γενικά ως άνθρωπος. Δεν μου έχει λείψει τίποτα, έχω χαρεί τη ζωή μου, έχω κάνει τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, όλα έχουν κυλήσει αρμονικά. Δεν θέλω κάτι άλλο, ειδικά τώρα που ετοιμάζομαι να χαρώ το εγγόνι μου από την Ήρα. Και ο γιος μου, ο Στέφανος, είναι επίσης μια χαρά στην προσωπική του ζωή.

Αυτός ο διαχωρισμός προσωπικής και επαγγελματικής ζωής ήταν συνειδητός ή προέκυψε επειδή είσαι ένας κανονικός άνθρωπος στην καθημερινότητα σου;

Το δεύτερο, είμαι ένας απλός, νορμάλ άνθρωπος. Δεν έκανα τίποτα, απλώς άφηνα τα πράγματα να εξελίσσονται όπως τα ένιωθα. Δεν έπραξα ποτέ με στόχο, με πρόθεση ή με τη διάθεση να δημιουργήσω μια κατάσταση. Ζούσα τη ζωή μου με την οικογένειά μου όπως τη ζουν όλες οι οικογένειες.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved