Μύρισε καλοκαίρι! Οι πρώτες εμφανίσεις των celebrities με μαγιό
Showbiz

Μύρισε καλοκαίρι! Οι πρώτες εμφανίσεις των celebrities με μαγιό

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και κάθε χρόνο στη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών και μετά, ξεκινούν και οι πρώτες εξορμήσεις στην παραλία.

Ο καιρός ξεκινάει να θυμίζει πως ο χρόνος μετράει αντίστροφα πια για την πιο ζεστή περίοδο της χρονιάς, το καλοκαίρι. Τα μπάνια μπαίνουν στο πρόγραμμα των celebrities και τα social media παίρνουν φωτιά.

Οι πιο εντυπωσιακές κυρίες της showbiz έσπευσαν για την πρώτη τους εξόρμηση στην θάλασσα και η ποικιλία σε μαγιό για άλλη μια φορά είναι τεράστια. Υπέροχα bikini και εντυπωσιακά ολόσωμα μαγιό, neon αποχρώσεις ή βολάν, αθλητικά σχέδια ή ρετρό στιλ.

Στην παρακάτω λίστα μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα, η Αθηνά Οικονομάκου, η Δανάη Μπάρκα και η Ζέτα Δούκα έρχονται να φέρουν καλοκαιρινό αέρα στην καρδιά του Απριλίου.

Δείτε στην παρακάτω Gallery όλες τις εντυπωσιακές κυρίες που φόρεσαν πρώτες το μαγιό και δίνουν το σύνθημα για να ακολουθήσεις κι εσύ στο πιο hot καλοκαίρι για το 2023.

Οι τάσεις για το 2023:

Με μια πρώτη ματιά στις τάσεις των μαγιό του 2023, υπάρχουν σίγουρα κάποια trends που έχουν ξεχωρίσει αμέσως για τις edgy γραμμές τους, τη χαρούμενη διάθεση και τα πρωτότυπα σχέδια τους. Γιατί όταν μένεις σε μία χώρα σαν την Ελλάδα σίγουρα θέλεις να ανανεώνεις συχνά τη συλλογή με τα μαγιό σου.

Μία από αυτές τις τάσεις είναι το One shoulder bikini. Το συγκεκριμένο σχέδιο έχει γίνει πια κλασικό και ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, είτε έχεις μιρκό στήθος ή μεγαλύτερο. Με τοην κατάλληλη απόχρωση μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου μαγιό φέτος.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved