Νικηφόρος και Νίνο έκαναν πρεμιέρα και έβαλαν «φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα - Ποιοι νυχτοπερπάτησαν;
Showbiz

Νικηφόρος και Νίνο έκαναν πρεμιέρα και έβαλαν «φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα - Ποιοι νυχτοπερπάτησαν;

Πρεμιέρα έκαναν την περασμένη Πέμπτη, ο Νίνο και ο Νικηφόρος στο Romeo. Το νυχτερινό κέντρο άνοιξε ξανά τις πόρτες του με ένα νέο δυνατό σχήμα.

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και ρυθμό.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω σε αυτό το νέο κάλεσμα και βεβαίως δεν έλειψαν και οι διάσημοι φίλοι των τραγουδιστών που έσπευσαν να τους υποστηρίξουν. Μεταξύ αυτών ο Σταμάτης Γονίδης ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του κολλητού του φίλου, Νίνο. Στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής βρέθηκε ακόμη ο Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος ερμήνευσε και μερικές από τις επιτυχίες του.

Ο Νίνο και ο Νικηφόρος μαζί με το υπόλοιπο σχήμα, τη Χριστίνα Μηλιού και τη Ματίνα Ζάρα θα κάνουν εμφανίσεις στο Romeo κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

O Νίνο άνοιξε πρόσφατα ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή. Ο ίδιος μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Ζόζεφιν: «Είμαι πολύ καλά…»

«Όλα καλά! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσω εμφανίσεις στην Αθήνα. Είναι όλα πολύ σωστά στα προσωπικά μου. Είμαι πολύ καλά… Αυτό… Γενικότερα, είμαι χαρούμενος ναι! Δεν ξέρω αν θα κάνουμε ντουέτο – έκπληξη», είπε.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω Gallery:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved