Στο νοσοκομείο ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης - Η εικόνα και το μήνυμα του
Showbiz

Στο νοσοκομείο ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης - Η εικόνα και το μήνυμα του

Μία ακόμη δύσκολη στιγμή φαίνεται πως αντιμετώπισε η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο γιος του, Δημήτρης γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Φιλιππίδης δημοσίευσε το πρωί του Σαββάτου 22/4 μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου με όρο στο χέρι. Ο ίδιος ωστόσο δεν αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη αλλά καθησύχασε τους διαδικτυακούς του φίλους γράφοντας πως είναι όλα καλά.

dimitris_filippidis.jpg

Ο Δημήτρης στάθηκε στο πλευρό του πατέρα του, Πέτρο Φιλιππίδη, σε όλη τη διάρκεια της δικαστικής περιπέτειας που είχε. Ο ηθοποιός καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 8 χρόνια με αναστολή για τις απόπειρες βιασμού, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η εικόνα που ανέβασε από το νοσοκομείο:

filipidis-221.png

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης όλον αυτόν τον καιρό έχει επιλέξει να μην κάνει δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, θέλοντας να κρατήσει την απαραίτητη απόσταση.

Πριν από μερικούς μήνες είχε συναντήσει τους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια και είχε πει: «Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σας αλλά γιατί δε θέλω να μιλάω. Εδώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη δουλειά μου. Δε θέλω να μιλήσω για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δε θέλω να παρεξηγείτε το ύφος μου γιατί πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί. Έτσι είμαι στην καθημερινότητά μου. Μπορεί να είμαι σκυθρωπός και να μην χαμογελάω αλλά δεν το κάνω επειδή έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved