Διονύσης Σαββόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Showbiz

Διονύσης Σαββόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Εξιτήριο πήρε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (24-04) ο σπουδαίος μας τραγουδοποιός πήρε εξιτήριο και αυτή τη στιγμή αναρρώνει στο σπίτι του.

savvopoulos-(2).jpg

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Απογευματινή», ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλευόταν μέχρι και τις προηγούμενες ώρες στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Μητέρα», με τους γιατρούς να κρίνουν ως απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν ήδη επιβαρυμένη λόγω υποκείμενων νοσημάτων.

Αυτή θυμίζουμε πως ήταν η τρίτη φορά που ο Διονύσης Σαββόπουλος νόσησε με κορονοϊό. Αρχικά κόλλησε το Ιούλιο του 2022 και στη συνέχεια νόσησε ξανά τον Δεκέμβριο.

savvopoulos-(3).jpg

Η περιπέτειά του φαίνεται πως έληξε και πλέον ο αγαπητός τραγουδοποιός βρίσκεται στο πλευρό των οικείων του.

savvopoulos-(4).jpg

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύτηκε από κορονοϊό για τρίτη φορά… οι γιατροί φοβήθηκαν για την κατάσταση της υγείας του και τον συμβούλευσαν να νοσηλευτεί. Όμως τα πράγματα πάνε καλύτερα, δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα ότι είναι σοβαρή η κατάσταση του, έχει δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα, η οικογένεια του δέχεται συμπαράσταση από τον κόσμο αναμένεται λοιπόν σήμερα να πάρει εξιτήριο και η υγεία του βαίνει καλώς. Τίποτα από τα δημοσιεύματα δεν ισχύει είναι μία χαρά η υγεία του» είπε η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου και έδωσε το ρεπορτάζ στο Πρωινό για την υγεία του Διονύση Σαββόπουλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved