Σάββας Γκέντσογλου - Κίκα Τσέκου: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα
Showbiz

Σάββας Γκέντσογλου - Κίκα Τσέκου: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Έναν χρόνο σχέσης έκλεισαν ο Σάββας Γκέντσογλου και η Κίκα Τσέκου και κάνουν σχέδια για ένα κοινό μέλλον.

Ο Σάββας Γκέντσογλου και η Κίκα Τσέκου ζουν έναν δυνατό έρωτα, που μόλις συμπλήρωσε έναν χρόνο.

Σύμφωνα με το περιβάλλον τους, ο ποδοσφαιριστής και η επιχειρηματίας απολαμβάνουν μια όμορφη περίοδο στην προσωπική τους ζωή και όλα μοιάζουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Αν και χαμηλών τόνων και οι δύο, δεν κρύβουν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον.

savvas-kika-(4).jpg

Τους τελευταίους μήνες γνώρισαν ο ένας την οικογένεια του άλλου και το κλίμα ήταν πολύ ζεστό. Πέρασαν μαζί και τις διακοπές του Πάσχα, κατά τη διάρκεια των οποίων επισκέφθηκαν την Καβάλα, τόπο καταγωγής του Σάββα, καθώς και την Κομοτηνή, την ιδιαίτερη πατρίδα της Κίκας. Αμφότεροι γνώρισαν φίλους και συγγενείς ο ένας του άλλου, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το ζευγάρι δένεται ολοένα και περισσότερο.

Οι δυο τους είναι σε μια ηλικία που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν από τη ζωή, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν όνειρα για ένα κοινό μέλλον.

savvas-kika-(6).jpg

Ο Σάββας Γκέντσογλου σπάνια εκφράζει δημόσια τα συναισθήματά του και δύσκολα εκτίθεται.

Ωστόσο, αυτή τη φορά έχει αφεθεί και φαίνεται πολύ ερωτευμένος, με τις τρυφερές αφιερώσεις στην αγαπημένη του μέσω social media ολοένα να πληθαίνουν.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και από την πρώτη στιγμή έγιναν αχώριστοι.

savvas-kika-(1).webp

Η Κίκα θεωρείται fashion icon. Εκτός του ότι διατηρεί επιχείρηση με ρούχα στη Θεσσαλονίκη, έχει αποφοιτήσει από την Παιδαγωγική Ακαδημία του Πανεπιστημίου της Αλεξανδρούπολης. Μετρώντας πάνω από 40.000 ακόλουθους στο Instagram, ξεχωρίζει για τις πρωτότυπες αναρτήσεις της.

Πηγή Real Life

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved