Τσαρούχας-Η ανάρτηση με την «οφειλόμενη απάντησή» του στον Κιμούλη: «Όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια»
Showbiz

Τσαρούχας-Η ανάρτηση με την «οφειλόμενη απάντησή» του στον Κιμούλη: «Όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια»

Την απάντησή του σε όσα λέγονται και γράφονται, δίνει ο Πασχάλης Τσαρούχας με ανάρτησή του την οποία τιτλοφορεί ως «οφειλόμενη απάντηση» στον Γιώργο Κιμούλη

Με αφορμή την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης εναντίον της Ζέτας Δούκα, του Νίκου Ψαρρά, της Δώρας Χρυσικού και του ΣΕΗ, ο Πασχάλης Τσαρούχας ως Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου των Ηθοποιών, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτησή του:

«Μία οφειλόμενη απάντηση.

Πριν από περίπου έναν χρόνο ο κ. Κιμούλης κατέθεσε αγωγή –εκτός των άλλων- κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και κατά τριών μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίόυ, εμού συμπεριλαμβανομένου, ζητώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα εμείς, εμπιστευόμενοι τη Δικαιοσύνη και σεβόμενοι τη μυστικότητα της διαδικασίας, ουδέποτε αναφερθήκαμε γενικόλογα ή λεπτομερώς σε σχέση με την υπόθεση στη δημόσια σφαίρα. Αντιθέτως, από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του κ. Κιμούλη γίνονται επανειλημμένα αναφορές σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές στο πρόσωπό μου με τον αναληθή ισχυρισμό ότι δήθεν εγώ δήλωσα ή υπονόησα σε συνεδρίαση του Π.Σ ότι ο κ. Κιμούλης θα καταλήξει εκεί που πρέπει να πάει/καταλήξει στην Τρίπολη, δηλαδή στις φυλακές της Τρίπολης.

Για να το ξεκαθαρίσω λοιπόν μία και καλή.

Ποτέ δεν είπα ούτε υπονόησα κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν δήλωσα ότι ο κ. Κιμούλης πρέπει να πάει φυλακή, ούτε βέβαια και στις φυλακές της Τρίπολης.

Τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Π. Σ για τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται στη διάθεση του κ. Κιμούλη και ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι από πουθενά δεν επιβεβαιώνονται οι ανωτέρω δηλώσεις.

Επιπροσθέτως, ο κ. Κιμούλης πολύ καλά γνωρίζει ότι εγκαίρως έχουμε απαντήσει στους αναληθείς ισχυρισμούς του, τους οποίους φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αναπαράγει στη δημόσια σφαίρα.

Όλοι γνωρίζουμε καλά ποια είναι η αλήθεια και ας σταματήσει επιτέλους η διαστρέβλωσή της, που δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη αναφορικά με τον τρόπο λειτουργείας ενός συλλογικού οργάνου που έχει αποδείξει εμπράκτως το έργο του.

Ως Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ δεσμεύομαι από τις καταστατικές αρχές του Σωματείου που ανήκω, δεν τις παραβίασα και δεν πρόκειται να τις παραβιάσω, παραμένοντας πιστός στην αρχή της μυστικότητας της διαδικασίας.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ και το Σωματείο μας συνεχίζει το έργο του αμερόληπτα και συλλογικά».

tsarouxas.jpg





DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved