Αθηνά Οικονομάκου: Ο νέος τραυματισμός, η παραμονή στο κρεβάτι και η τρυφερή κίνηση του γιου της
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Ο νέος τραυματισμός, η παραμονή στο κρεβάτι και η τρυφερή κίνηση του γιου της

Νέα περιπέτεια είχε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία ήρθε αντιμέτωπη με μια ρήξη μηνίσκου που είχε καταφέρει να ξεπεράσει. 

Η ηθοποιός μέσω ενός story αποκάλυψε πως τραυματίστηκε εκ νέου στο γόνατό της με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μείνει και πάλι στο κρεβάτι.

Ο γιος της Μάξιμος στην προσπάθεια του να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα και να ξεχάσει τον πόνο της χάρισε ένα τρυφερό φιλί και το νάνι του για να της κάνει παρέα.

«Μπλόκαρε το γόνατό μου ξανά και ο Μαξιμάκος με φίλησε και μου έδωσε το νάνι του για να μου κάνει παρέα επειδή πονάω» έγραψε η Αθηνά Οικονάμου στη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Δείτε την εικόνα που ανέβασε στην παρακάτω Gallery:

O αρχικός τραυματισμός:

Η Αθηνά Οικονομάκου τραυματίστηκε σε ένα γονάτισμα που έκανε την ώρα της θεατρικής της παράστασης και έπαθε ρήξη μηνίσκου. Σε βίντεο που ανέβασε, ανέφερε ότι είναι φανερά απογοητευμένη, καθώς έχει καθημερινά πολλές υποχρεώσεις, που θα πάνε πίσω.

«Αχ παιδιά μου είμαστε τόσοι πολλοί με τέτοιου είδους προβλήματα τελικά. Δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον. Εγώ δεν ξέρω πώς το έπαθα. Στην παράσταση, στην προτελευταία παράσταση το έπαθα σε ένα γονάτισμα, αλλά γενικά είχα θέμα με μηνίσκο και επιγονατίδες…και μπλόκαρε το γόνατό μου, νόμιζα ότι ήταν η επιγονατίδα.

Τελικά έκανα μαγνητική και ήταν ρήξη. Έχει σπάσει ο έσω μηνίσκος. Οι γιατροί λένε επέμβαση, οι φυσικοθεραπευτές και οι χειροπράκτες μου λένε όχι…αυτά. Χαχαχ και εις άλλα με υγεία, μακάρι να είναι αυτά τα προβλήματά μας, όμως αυτά είναι περαστικά τουλάχιστον», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved