Η Χριστίνα Μπόμπα και οι δίδυμες κόρες της έκαναν έκπληξη στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του
Showbiz

Η Χριστίνα Μπόμπα και οι δίδυμες κόρες της έκαναν έκπληξη στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης και όπως ήταν φυσικό το κλίμα στο σπίτι του είναι εορταστικό.

Η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα και οι δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να κάνουν την ημέρα ξεχωριστή.

Οι τρεις τους ετοίμασαν για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 μια πολύ γλυκιά έκπληξη που τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης βρισκόταν στο σαλόνι περιμένοντας τις κόρες του να παίξουν, είδε ξαφνικά τα δυο μικρά κορίτσια μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα να εμφανίζονται κρατώντας μια πολύ όμορφη τούρτα και να τραγουδούν το το γενέθλιο κομμάτι.

Ο Σακης Τανιμανίδης έσβησε τα κεράκια του μαζί με τα δυο μικρά κορίτσια τα οποία αμέσως μετά έσφιξε συγκινημένος στην αγκαλιά του.

«Το καλύτερο “πάρτυ” γενεθλίων του κόσμου! Αυτά τα 3 κορίτσια κάνουν τον κάθε χρόνο που περνάει καλύτερο από τον προηγούμενο» έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/Crp17gKgFi7

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής μοιράστηκε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα γενέθλιά του.

https://www.instagram.com/p/Crq6lVIqGKk

«Η ζωή με τα κορίτσια είναι μαγεία, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Πρακτικά υπάρχουν δυσκολίες ειδικά όταν είναι δίδυμα, αλλά είναι δυσκολίες που ομορφαίνουν τη ζωή μας», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Με την Χριστίνα είμαστε από τα ζευγάρια που δεν τσακωνόμαστε, έχουμε τσακωθεί βέβαια. Μία φορά έχουμε τσακωθεί και έφυγα από το σπίτι για 3 ώρες. Με πήρε η Χριστίνα και γύρισα. Αυτό όμως, έχει γίνει πριν από τον γάμο. Ποτέ δεν έχουμε κοιμηθεί χωριστά με τη Χριστίνα μετά από τσακωμό. Είναι πολύ σημαντικό τα ζευγάρια να κοιμούνται μαζί ακόμα κι όταν είναι τσακωμένοι. Το… πάω και κοιμάμαι αλλού δεν βοηθάει καθόλου», συμπλήρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved