Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 30 κιλά μείον - Το βίντεο από το γυμναστήριο που μας άφησε άφωνους
Showbiz

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 30 κιλά μείον - Το βίντεο από το γυμναστήριο που μας άφησε άφωνους

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι αλλά τριάντα ολόκληρα κιλά κατάφερε να χάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε.

Η παρουσιάστρια που έγινε μητέρα πριν από μερικούς μήνες κατάφερε μέσα σε 4 μήνες είναι πιο καλλίγραμμη από κάθε άλλη φορά.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, ξεκίνησε άμεσα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, προκειμένου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Δεν τα έχω χάσει όλα αλλά, προσπαθώ με σωστή διατροφή σεβόμενη το σώμα και το μωρό μου. Επίσης η γυμναστική είναι απαραίτητη κάτι που εγώ θα καθυστερήσω λιγάκι. Τίποτα δεν είναι εύκολο ή δύσκολο. Όταν έχεις στόχο όμως, όλα τα καταφέρνεις», είχε απαντήσει στο instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.



Την Κυριακή 30 Απριλίου η παρουσιάστρια δημοσίευσε βίντεο από τις προπονήσεις της, τις οποίες δεν παραμέλησε ούτε για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Δείτε το βίντεο:

Θυμίζουμε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε φτάσει 90 κιλά μετά τη γέννα και ήθελε να επιστρέψει στα 60 με τα οποία ξεκίνησε αυτό το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας μέχρι να φτάσει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της, τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved