Ωδή στην άνοιξη από τη Μαρία Λεκάκη: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της μοιάζει με... καρτποστάλ!
Showbiz

Ωδή στην άνοιξη από τη Μαρία Λεκάκη: O ολάνθιστος κήπος του εξοχικού της μοιάζει με... καρτποστάλ!

Μπορεί να διανύουμε τον τρίτο και τελευταίο μήνα της άνοιξης, όμως πάντα η Πρωτομαγιά σηματοδοτεί την άφιξη μιας από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου, με χρώματα και αρώματα πολλά. 

Σίγουρα πάντως, το τριήμερο που πέρασε, η Μαρία Λεκάκη ήθελε να το απολαύσει σε έναν επίγειο, για την ίδια, παράδεισο, το εξοχικό που διαθέτει στην περιοχή Κερνίτσα του Νομού Αχαΐας.

Πρόκειται για έναν ορεινό οικισμό, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον παραθαλάσσιο οικισμό του Διακοπτού που βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα και αποτελεί για την ηθοποιό ένα πραγματικά αγαπημένο προορισμό.

Η Μαρία Λεκάκη εκεί καταφεύγει για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει, να έρθει σε επαφή με τη φύση που τόσο αγαπά και να απολαύσει μοναδικές στιγμές μακριά από τους φρενήρεις ρυθμούς της πρωτεύουσας.

Μάλιστα, στην πρόσφατη επίσκεψή της στο εξοχικό της, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους -πράγμα σπάνιο για την ίδια αφού δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media- στιγμιότυπα από εκεί.

unknown_211538253_1438993049816219_3006810749340392052_n.jpg

Απαθανάτισε λοιπόν τον ολάνθιστο κήπο του σπιτιού της, γεμάτο χαμομήλι και άλλες πρασινάδες, εικόνες που πραγματικά μοιάζουν σαν να έχουν βγει από καρτ ποστάλ.

Η ίδια περνάει εκεί μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της ενώ το επισκέπτεται και τον χειμώνα καθώς της αρέσει να απομονώνεται εκεί και να ξεκουράζεται.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved