Περικλής Λιανός: «Τον έρωτα τον έχω ψηλά, αλλά δεν θα με διαλύσει κιόλας»
Showbiz

Περικλής Λιανός: «Τον έρωτα τον έχω ψηλά, αλλά δεν θα με διαλύσει κιόλας»

Ο Περικλής Λιανός έχοντας την ικανότητα να μεταπηδά με εντυπωσιακή δεξιοτεχνία από την κωμωδία στο δράμα και το αντίστροφο μαγεύει το κοινό αγγίζοντας τις καρδιές ακόμη και των πιο απαιτητικών θεατών...

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, μιλώντας για τον έρωτα, την οικογένεια και τη… μοναξιά!

lianos-(1).jpg

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σας;

«Τον μεγαλύτερο! Είναι το βάλσαμο μου μαζί με τη δουλειά μου. Είναι το οξυγόνο μου. Τον έχω ψηλά, αλλά δεν θα με διαλύσει κιόλας. Νομίζω φερόμαστε στον έρωτα με λάθος τρόπο, ο έρωτας είναι ομορφιά. Δεν πρέπει να μας καταστρέφει. Οι άνθρωποι που αυτοκτονούν από έρωτα δεν πιστεύω ότι το κάνουν γι’ αυτό. Αλλά ο έρωτας λειτουργεί σαν καταλύτης για να βγουν άλλα προβλήματα. Όλοι έχουμε απορριφθεί και θα απορριφθούμε, εγώ μεγαλώνοντας μάλλον πιο πολύ θα απορρίπτομαι, αλλά δεν θα ακυρώνομαι».

Ένα παιδί σας έλλειψε κάποια στιγμή στη ζωή σας;

«Ποτέ. Δεν είχα ποτέ αυτές τις ανάγκες, ούτε του γάμου».

lianos-(2).jpg

Γιατί αυτό;

«Ίσως οφειλόταν στο ότι επειδή ήταν πολύ φιλάσθενη η μητέρα μου και περιμέναμε κάθε μέρα ότι θα φύγει από τη ζωή. Αυτό μπορεί να με έκανε να έχω μια απόσταση από σχέσεις. Από την άλλη στη ζωή μου ήθελα πάντα να λειτουργώ βάση των πραγματικών μου αναγκών. Από τη στιγμή που δεν είχα ανάγκη να έχω σχέσεις, οικογένεια, δεν τα έκανα».

Φαντάζομαι μακροχρόνιες σχέσεις είχατε…

«Μακροχρόνιες ποτέ (γέλια). Όλες ήταν μικρής διάρκειας. Δεν νιώθω την ανάγκη όταν γυρνάω σπίτι να υπάρχει άνθρωπος μέσα, αντιθέτως θα με ενοχλούσε».

lianos-(3).jpg

Δεν σας φοβίζει η μοναξιά;

«Όχι, καθόλου. Δεν ξέρω πώς θα είναι αργότερα, γιατί τώρα είναι επιλογή. Πολλές φορές και στις γιορτές μπορεί να έχω πέντε προσκλήσεις και να λέω δεν θέλω να πάω πουθενά, θα μείνω μόνος μου. Δεν ξέρω πως θα είναι όμως αν δεν έχω κανέναν, μπορεί να υποφέρω».


Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved