Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αυτό είναι το νέο της σπίτι μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα
Showbiz

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αυτό είναι το νέο της σπίτι μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με τον Στάθη Σχίζα και μετακόμισε σε ένα υπέροχο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. 

Η Αλεξάνδρα χώρισε από τον επιχειρηματία και κάνει μία νέα αρχή.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα:

«Καρδούλα μου δεν θα σου μιλήσω για τα προσωπικά μου, είναι όλα καλά, είναι όλα όμορφα περνάμε πολύ καλά. Ετοιμάζουμε και τη νέα συλλογή με τα μαγιό τώρα, δουλεύω πάρα πολλές ώρες τρέχω ασταμάτητα, έχω και την φωτογράφιση σε δύο μέρες, δεν έχω να σου πω κάτι άλλο.»!

panagiotarou-(1).jpg

«Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι εύκολα, η ζωή αλλάζει, η ζωή προχωράει, πολλά πράγματα αλλάζουν δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όλα καλά και όλα όμορφα. Φιλάκια πολλά».

Και στην κάμερα του πρωινού, είπε: «Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε τον Στάθη. Δε νομίζω ότι δε θα μιλάμε. Δεν είμαστε τσακωμένοι.

Γάμος δεν υπήρξε, παντρεύτηκα μια φορά. Μετά υπήρξε μια σχέση. Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Ειδικά μέσα από μια συγκατοίκηση μια σχέση δοκιμάζεται περισσότερο. Από εκεί και πέρα κρατάς τα καλά. Έτσι κάνω εγώ πάντα στη ζωή μου. Ό,τι ζούσαμε τη στιγμή που το ζούσαμε, το ζούσαμε στο 100».

Και μετά τις δηλώσεις της που προβλήθηκαν στις εκπομπές, δημοσίευσε ένα βίντεο από το σπίτι που μετακόμισε.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε ένα βίντεο στο instagram της στο οποίο φαίνεται ένα μέρος του εσωτερικού του σπιτιού αλλά και η θέα.

panagiotarou-(2).jpg

Μάλιστα έχει βάλει να ακούγεται το τραγούδι της Σία Φέρλερ Unstoppable.

Πάρτε μία γεύση από το νέο της σπιτικό στο Κολωνάκι που είναι κοντά στο μαγαζί που έχει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved