X-Factor: Αποχώρησε ο Δημήτρης-Τα "καρφιά" Λεβέντη-Μουρατίδη
Showbiz

X-Factor: Αποχώρησε ο Δημήτρης-Τα "καρφιά" Λεβέντη-Μουρατίδη

Μια αλλιώτικη αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο αποψινό live show του X-Factor, όχι τόσο λόγω της αποχώρησης του Δημήτρη, όσο με τις «σπόντες» που αντάλλαξαν Λεβέντης-Μουρατίδης σχετικά με την ψηφοφορία.


Υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο Δημήτρης, από την ομάδα του Γιώργου Λεβέντη, και, για μια ακόμα φορά, οι T.U. από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους. Οι κριτές επέλεξαν να κρατήσουν και πάλι το συγκρότημα του Γιώργου Θεοφάνους δίνοντάς του τρεις ψήφους (όλοι δηλαδή ψήφισαν υπέρ της παραμονής του εκτός από τον Λεβέντη).



«Πρέπει να δούμε που βλέπουμε περισσότερο μέλλον σε αυτή τη δύσκολη man to man αναμέτρηση» δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη δίνοντας ψήφο στο συγκρότημα, ενώ ο Νίκος Μουρατίδης, στον οποίο έπεσε και η καθοριστική ψήφος, μιας και ο Θεοφάνους ψήφισε να παραμείνουν στο talent show τα δικά του παιδιά, έλεγε: «ούτε ψήλος στον κόρφο μου τέτοια απόφαση» πριν τελικά ψηφίσει κι εκείνος τους T.U.


«Είναι λάθος αυτό που γίνεται. Λάθος της Κατερίνας και του Νίκου» σχολίασε φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Λεβέντης αμέσως μόλις ανακοινώθηκε ότι ο δικό του παίκτης θα αποχωρίσει.

«Δε κατάλαβα… Γιατί Γιώργο μου;» είπε με αυστηρό ύφος ο Μουρατίδης. «Γιατί είναι καλύτερος και παρ’ όλα αυτά φεύγει γιατί έτσι ψηφίσατε εσείς» απάντησε ο Λεβέντης, με τον Μουρατίδη να παίρνει και πάλι το λόγο: «Κι εγώ δεν έχασα την Ελένη που ήταν στην ομάδα μου; Εξαιτίας σου έφυγε...» είπε, κατηγορώντας τον ότι η δική του ψήφος ήταν εκείνη που εδίωξε τη διαγωνιζόμενη, όπως ακριβώς συνέβη "τούμπαλιν" και στο αποψινό live.
«Κρατάμε αυτό που πιστεύουμε» είπε ο Λεβέντης, «Αυτό έκανα, όπως είχες κι εσύ... » απάντησε σε χρόνο dt ο Μουρατίδης.
Πάντως είναι ίσως η πρώτη φορά που το κοινό δείχνει ότι δεν θέλει (ή δεν έχει πιστέψει ακόμη) έναν παίχτη μέσα σε κάποιο talent show, αλλά οι κριτές επιμένουν να τον οδηγούν προς τον τελικό....

Δείτε το video:













©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved