Showbiz

«Λύγισε» η Μπέσσυ Αργυράκη για το Μάθημα Σολφέζ: «Έχουμε μείνει εγώ και ο Πασχάλης»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Δύο στη μία» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 7/4 η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου για το κεφάλαιο Eurovision και τη μεγάλη επιτυχία με το «Μάθημα Σολφέζ» με το οποίο πήρε μέρος στον διαγωνισμό και έφερε στην Ελλάδα την 5η θέση.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέσσυ Αργυράκη εξομολογήθηκε πως «τότε στην Eurovision ήταν μια ζωντανή ορχήστρα ατελείωτη, που τώρα δεν υπάρχει, ήταν πιο πολύ στη φωνή το θέμα και όχι στο οπτικό. Εδώ και αρκετά πια χρόνια γίνεται ένας μεγάλος οπτικός αγώνας, ένας αγώνας εντυπώσεων και μια προσπάθεια να τραβήξουν την προσοχή με το… και κάτι ακόμα. Αυτό όμως είναι αυτό που προχωράει μπροστά. Δηλαδή λίγο το τραγούδι μαζί με την εικόνα είναι αυτό που θα βρεθεί μπροστά γιατί είναι και αυτό που θα κάνει την διαφορά.

Το Μάθημα Σολφές θα στεκόταν μια χαρά ακόμα και σήμερα αν πήγαινε! Θα στεκόταν μια χαρά γιατί έχει μια τρομερή διαχρονικότητα. Είναι ευρηματικό σαν στίχος, τέσσερα νεαρά παιδιά τα οποία το δούλεψαν χορευτικά και ενδυματολογικά, είχε πέσει πολύς κόσμος επάνω μας ώστε να βγει αυτό όσο γίνεται καλύτερα. Τώρα το βλέπω, στέκομαι στην εικόνα και συγκινούμαι».



Με συγκινεί γιατί θυμάμαι… Έχω τρομερά καλές μνήμες από τότε και αυτό που με συγκινεί είναι κάτι που μάλλον, αν αρχίσω να το αναλύω, θα πρέπει να αποχωρήσω. Δεν θα μπορώ να συνεχίσω γιατί βλέπω και τα δυο παιδιά, Βλέπω την Μαριάννα, αυτόν τον εκπληκτικό άνθρωπο και σπουδαία καλλιτέχνιδα με ότι ασχολήθηκε, βλέπω και τον Ρόμπερτ που πρόσφατα τον χάσαμε και ήταν ένας άνθρωπος αναντικατάστατος και αναντικατάστατος μελωδός. Όλο αυτό το πράγμα τώρα είναι η αλήθεια πως έχει μια θλίψη. Έχουμε μείνει εγώ με τον Πασχάλη» πρόσθεσε, ακόμα, η Μπέσσυ Αργυράκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved