Αφροδίτη Λιάντου: To hair routine της για τέλειες μπούκλες! Το βίντεο στο Tik Tok που κάνει θραύση
Showbiz

Αφροδίτη Λιάντου: To hair routine της για τέλειες μπούκλες! Το βίντεο στο Tik Tok που κάνει θραύση

Η Αφροδίτη Λιάντου φτιάχνει μπούκλες στα μαλλιά της και μοιράζεται στα μυστικά της μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok.

Και όπως καταλαβαίνεις έκανε θραύση αφού μέχρι τώρα την απολαμβάνεις ως Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς, ένας ρόλος που σιγά σιγά οδεύει προς το τέλος.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός μας έδειξε το hair routine της και είναι απλό με βήματα που μπορείς κι εσύ εύκολα να κάνεις.

liantou-(2).jpg

Δεν είναι βέβαια το πρώτο βίντεο μέσα από το οποίο0 μας δείχνει τα δικά της μικρά μυστικά αλλά αυτό έκανε θραύση μιας και τα σχόλια είναι αμέτρητα.

Δες την παρακάτω

Σχετικά με τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς;

Η Μυρτάλη δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως ο Αλέξης, πάνω στον εκνευρισμό του, τη χτύπησε. Έτσι, αποφασίζει να επισπεύσει τις διαδικασίες για να φύγει άμεσα από τη Μάνη και ενημερώνει την Ισμήνη ότι θέλει να της πουλήσει ένα ποσοστό από το εργαστήριο καλλυντικών.

i-gi-tis-elias-myrtali-alexis-768x461.jpg

Από την άλλη, η Αθηνά εξομολογείται στη Μαργαρίτα ότι η Μυρτάλη σκοπεύει να χωρίσει τον Αλέξη και να μετακομίσει στο εξωτερικό. Η κοπέλα θα πληρώσει με τον χειρότερο τρόπο την επιλογή της να είναι μαζί του, καθώς o Αλέξης, όπως θα δούμε στην πορεία της σειράς, πάνω σε μία έκρηξη ζήλιας και θυμού, θα τη σκοτώσει! Όπως είναι φυσικό, η είδηση της δολοφονίας της σκάει σαν βόμβα στη Μάνη, με όλους τους κατοίκους να θρηνούν για το άδοξο τέλος της Μυρτάλης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved