Ιωάννα Μαλέσκου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της - Οι πρώτες φώτο
6081092
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της - Οι πρώτες φώτο

Το πρώτο της παιδάκι έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Παρασκευής (5-05) η Ιωάννα Μαλέσκου, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Η όμορφη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με φυσιολογικό τοκετό και ζει τις πιο ονειρικές στιγμές της ζωής της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (8-05) η Ιωάννα Μαλέκσου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Δες τις πρώτες εικόνες

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ στις 30 Μαρτίου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από φωτογραφίες του γάμου της και έγραψε στο instagram της: «”Ανθισμένες καρδιές”, όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη! Ευλογία! Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας».

maleskou-(3).jpg

«Με το μωρό είμαστε ένα. Είναι μαγικό αυτό που ζω, δεν αισθάνομαι ποτέ μόνη μου. Το λέω και χαμογελάω. Από την άλλη αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη σε ό, τι κάνω. Συνειδητοποιώ πόσο μεγάλη ευλογία είναι να έρχεται ένα μωράκι στη ζωή σου και ταυτόχρονα πόσο τεράστια, διπλή ευθύνη είναι να φροντίσεις να γίνουν όλα σωστά με ότι αυτό συνεπάγεται μέχρι τη στιγμή που θα το κρατήσεις στην αγκαλιά σου. Παρ’ όλα αυτά, οι συνήθειες μου δεν άλλαξαν πολύ γιατί ανέκαθεν ήθελα το κομμάτι της υγείας να είναι ο άξονας σε οτιδήποτε κάνω. Επομένως, δεν στερήθηκα κάτι, απλώς προσάρμοσα τα πάντα στη νέα συνθήκη», είχε δηλώσει η ίδια λίγο καιρό πριν από τον τοκετό.

Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και δείτε τις πρώτες της φωτογραφίες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved