Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά στην Τζόυς Ευείδη - «Δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος»
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά στην Τζόυς Ευείδη - «Δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος»

«Στην Ισπανία οι γυναίκες ψηφίστηκε πια, όταν είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα, να παίρνουν αυτή την άδεια. Δεν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εμάς, στο κοντρόλ είναι πολλοί άντρες» δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

Την απάντησή της στην ανάρτηση της ηθοποιού Τζόυς Ευείδη μέσω κάποιων instastories έδωσε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας όταν η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της «Super Κατερίνα»

«Στην Ισπανία οι γυναίκες ψηφίστηκε πια, όταν είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα, να παίρνουν αυτή την άδεια. Δεν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εμάς, στο κοντρόλ είναι πολλοί άντρες. Πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό. Πιεζόμαστε, δεν είναι δυνατόν αυτός ο πόνος. Δεν έχω νεύρα, γιατί έχω χαπακωθεί. Γελάτε, γιατί δεν ξέρετε τι τραβάμε».

Στη συνέχεια η Τζόυς Ευείδη με αφορμή τα λεγόμενα της παρουσιάστριας έγραψε στο Facebook: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε: παλιά τηλεόραση… Βαθιά τηλεόραση, πιο κάτω δεν πάει».

Η τελευταία εξέλιξη σε σχέση με το περιστατικό είναι οι δημοσιεύσεις που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία αναδημοσίευσε την ανάρτηση της ηθοποιού και έγραψε: «Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες. Ευχαριστώ».

Δείτε τα όσα ανέβασε στο Instagram της η Κατερίνας Καινούργιου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved