Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα
Showbiz

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα

«Η κανονική ζωή είναι έξω, δεν είναι στα social media και στο Instagram, νομίζω πρέπει να το προσπεράσουμε αυτό λίγο. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός, έχω υπάρξει αρκετά χρόνια σε σχέση με τον πρώην άντρα μου που ήμασταν 7 χρόνια και τώρα με τον Στάθη, οπότε δεν έχω μάθει να κοιμάμαι μόνη μου» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Για τον unfollow με τον Στάθη Σχίζα μετά από τον χωρισμό τους τοποθετήθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

«Η κανονική ζωή είναι έξω, δεν είναι στα social media και στο Instagram, νομίζω πρέπει να το προσπεράσουμε αυτό λίγο. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός, έχω υπάρξει αρκετά χρόνια σε σχέση με τον πρώην άντρα μου που ήμασταν 7 χρόνια και τώρα με τον Στάθη, οπότε δεν έχω μάθει να κοιμάμαι μόνη μου», είπε αρχικά η γνωστή Influencer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Τώρα δεν είμαι πουθενά αλλού, είμαι για τον εαυτό μου, για τις δουλειές μου, για τους φίλους μου, για όλα τα καλά που έρχονται που βέβαια είναι απρόβλεπτα, ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή. Ο καθένας αντιμετωπίζει τον πόνο του και τον χωρισμό όπως αυτός θέλει. Εγώ γενικά είμαι εργασιομανής, οπότε το έχω ρίξει στην δουλειά, αυτό είναι το φάρμακό μου. Ο καθένας το αντιμετωπίζει όπως θεωρείο καλύτερα», πρόσθεσε η επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

sxizas-panagiotarou21.jpg

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε: «Στην ζωή δεν είναι τίποτα σίγουρο, το είπα και το ξαναλέω».

Νωρίτερα, το «Πρωινό μας» μετέδωσε την πρώτη αντίδραση του Στάθη Σχίζα μετά τον χωρισμό του με την γνωστή Influencer.

Αρχικά είπε: «Είμαι καλά». Και συνέχισε λέγοντας: «Με την Αλεξάνδρα τι; Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Με φέρνεις σε λίγο δύσκολη θέση. Έχει μετακομίσει ναι».

Όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή και αν είναι καλά μετά τον χωρισμό, ο Στάθης Σχίζας δεν θέλησε να απαντήσει!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved