Showbiz

Στάθης Σχίζας: Το Survivor, ο έρωτας σταθμός με την Παναγιώταρου και ο χωρισμός!

Ο Στάθης Σχίζας είναι αναπόφευκτα και ίσως χωρίς τη θέλησή του το πρόσωπο των ημερών λόγω του πολύ φρέσκου χωρισμού του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Κάθε μέρα και κάτι μαθαίνουμε για τον περίφημο χωρισμό τους μετά και την απόφαση εκείνης να μετακομίσει σε νέο σπίτι. Χθες ξεκίνησε η εβδομάδα με την είδηση ότι ο ένας έκανε unfollow τον άλλον και μάλιστα πολλοί έψαξαν να δουν τι κοινές φωτογραφίες έχει αφήσει ο ένας ή ο άλλος στην προσωπική του σελίδα στο instagram. Και σήμερα, οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου η οποία παραδέχτηκε ότι προσπαθεί να συνηθίσει τη ζωή μόνη της στο νέο και άδειο σπίτι της, έκαναν τον γύρο των media.

Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ με κάθε νέα δημοσίευση που έκαναν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media τον καιρό που ήταν στα φόρτε τους, συνήθως να γίνεται λόγος συζήτησης.

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, δεν έκρυψαν στιγμή τα έντονα συναισθήματα που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον. Ιδιαίτερα μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης Survivor τον Ιούλιο του 2022, που ο Στάθης Σχίζας κατάφερε να βγει νικητής, οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει πολλές εξορμήσεις, τόσο στην Ελλάδα, σε μερικά από τα πιο αγαπημένα τους νησιά, όσο και στο εξωτερικό, όπως στην Ιταλία όπου απόλαυσαν ένα πολύ ερωτικό τριήμερο.

Όλα όμως αυτά φαίνεται πως είναι πλέον μία όμορφη ανάμνηση για δύο ανθρώπους που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο καθένας πλέον κάνει σχέδια για το μέλλον μόνος του με τον Στάθη Σχίζα να δείχνει αποφασισμένος να αφοσιωθεί στη δουλειά του για ένα διάστημα προκειμένου να ξεπεράσει τις δυσκολίες που συνήθως προκύπτουν μετά από έναν χωρισμό.

Ποιος είναι όμως ο σιωπηλός, χαμηλών τόνων και ευγενικός Στάθης Σχίζας;

Ο 31χρονος Στάθης είναι επιχειρηματίας και μάλιστα δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στον χώρο της εστίασης, διατηρώντας όμως και ένα κατάστημα με κοσμήματα με τη μητέρα του.

Έχει λατρεία σε δύο πράγματα. Στην κόρη του που σήμερα είναι εννέα χρονών και απέκτησε από παλιότερη σχέση του και στο kick boxing με το οποίο ασχολούταν μέχρι πολύ πρόσφατα σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν φίλοι για αρκετό καιρό και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Στάθης, του άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή που την είδε, όμως φρόντισε να είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του καθώς τότε ήταν παντρεμένη με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο. Αρκετό καιρό αφότου χώρισαν ο Στάθης έκανε την κίνησή του, καταφέρνοντας τελικά να κερδίσει την καρδιά της Αλεξάνδρας.

Λίγο πριν τη μεγάλη νίκη του στο περυσινό Survivor, ο Στάθης και η Αλεξάνδρα επέλεξαν τελικά να μιλάνε δημόσια για τη σχέση τους που μέχρι τότε έκρυβαν και για αρκετά μεγάλο διάστημα έδειχναν σαν να είναι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι πάνω στη γη. Τον περασμένο Οκτώβριο μάλιστα αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη αλλά και να συνεργαστούν σε επιχείρηση, αποκτώντας και επαγγελματική σχέση. ,

Όταν ο Στάθης μπήκε στο Survivor All Star η Αλεξάνδρα έδειχνε να τον στηρίζει μέχρι που στο παιχνίδι μπήκε η Ελευθερία Ελευθερίου. Κάτι του είπε, κάτι κατάλαβε εκείνος και κάπως έτσι λίγες μέρες αργότερα, ο Στάθης αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor All Star. Ποτέ δεν μάθαμε τον ακριβή λόγο όμως όπως γράφεται και λέγεται, αιτία ήταν οι ψύλλοι στα αφτιά που μπήκαν του Στάθη όταν η Ελευθερία τού είπε ότι δεν έχει χαιρετίσματα από την Ελλάδα, εννοώντας προφανώς την Αλεξάνδρα. Μία φωτογραφία της που κυκλοφόρησε με άλλον συνοδό σε εξόρμησή της στον Παρνασσό έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα για το ζευγάρι που όμως φαίνεται να έκλεισε τα αφτιά του στις Ερινύες όταν εκείνος επέστρεψε στην Ελλάδα και το πάλεψαν πολύ για να είναι ξανά ευτυχισμένοι.

Κάτι που εκ του αποτελέσματος και του χωρισμού τους, φαίνεται πως τελικά δεν κατάφεραν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved