Βικτώρια Καρύδα: «Θέλω να βρω έναν άνθρωπο αληθινό, να είναι μάγκας» - Η ζωή της σήμερα
7247790
Showbiz

Βικτώρια Καρύδα: «Θέλω να βρω έναν άνθρωπο αληθινό, να είναι μάγκας» - Η ζωή της σήμερα

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Βικτώρια Καρύδα μίλησε τόσο για την εξέλιξη της δίκης όσο και για τη ζωή της σήμερα.

Είσαι ευχαριστημένη µε την απόφαση της ∆ικαιοσύνης;

Οχι βέβαια, δεν είµαι καθόλου. Οι δικαστές και οι εισαγγελείς δεν έχουν αλλάξει την ποινή. Είχαν προτείνει την ίδια που είχε βγάλει και το πρώτο δικαστήριο. Για µένα οι ένορκοι είναι απαράδεκτοι που έχουν βγάλει αυτή την απόφαση για τον δεύτερο συνεργό. Όταν έγινε η δολοφονία του συζύγου µου, µίλησαν κάτι δευτερόλεπτα στα κινητά στην περιοχή όπου είχαν σκοτώσει τον άνδρα µου. Σε όλα ήταν µαζί. Πώς αποφάσισαν οι ένορκοι να βγάλουν αυτή την απόφαση; Οτι ο συνεργός είναι αθώος; Υποτίθεται, θέλανε και άλλα στοιχεία, δεν τους φτάσανε όσα είχαµε. Εύκολη απόφαση έβγαλαν. ∆εν είµαι ευχαριστηµένη καθόλου από την απόφαση της ∆ικαιοσύνης

1675187522960-311995687-karyda-makris.jpg

Εσύ σκέφτεσαι να φύγεις από την Ελλάδα;

∆εν ξέρω ακόμη. Πλέον µένω και στη Γερμανία και στην Ελλάδα, αλλά δεν έχω αποφασίσει πού θα µείνω µόνιµα. Εχουν περάσει περίπου πέντε χρόνια και ακόµα είµαστε στα δικαστήρια. Πόσο να αντέξω;

Τι σου λείπει από τον Γιάννη;

Ο ίδιος ο Γιάννης, ήταν το άλλο µου µισό. ∆εν ήταν µόνο ο άνδρας µου, ήταν και ο φίλος µου και ο έρωτάς µου. Μου λείπει που του µίλαγα και µε άκουγε. Ηταν σε όλα δίπλα µου. Ηταν ο άνθρωπός µου. Με αγαπούσε, µε νοιαζόταν και µε πρόσεχε.

BIKTORIA-KARYDA.jpg

Σκέφτεσαι να βρεις σύντροφο;

Με τόσους παράξενους που κυκλοφορούν, είµαι πολύ δύσκολη. Θέλω να βρω έναν άνθρωπο δυναµικό, έξυπνο και να είναι αληθινός και πραγματικός άνδρας. Θέλω να είναι µάγκας.

Τα παιδιά σου είναι 9 ετών ο Αχιλλέας και 10 η Αλεξάνδρα. Τι σου λένε για τον πατέρα τους;

Τους λείπει πάρα πολύ ο πατέρας τους. Εγώ γεµίζω τον χρόνο των παιδιών µε δραστηριότητες για να περνάνε όµορφα, αλλά είναι πολύ δύσκολο, γιατί τα κάνω όλα µόνη µου.

karyda-(5).jpg
7412388

Σε ενδιαφέρει να κάνεις τηλεόραση;

Αν θα έβρισκα χρόνο, µπορεί. Γιατί έχω τα παιδιά. ∆εν µου φτάνουν οι 24 ώρες την ηµέρα για να τα προλαβαίνω όλα.

Οικονομικά πώς ζεις;

Ασχολούμαι µε το real estate, µε κάποιες διαφημίσεις στο Ιnstagram και λίγο modeling.

Πηγή «Secret» της εφημερίδας, «Παραπολιτικά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved