Γιορτή της μητέρας: Συγκινεί η ανάρτηση της Τούνη: «Μου λείπει η μανούλα μου», λέει δακρυσμένη
Showbiz

Γιορτή της μητέρας: Συγκινεί η ανάρτηση της Τούνη: «Μου λείπει η μανούλα μου», λέει δακρυσμένη

Γιορτή της μητέρας σήμερα και η Ιωάννα Τούνη γιορτάζει για πρώτη φορά!

Με συγκίνηση νωρίς το πρωί της Κυριακής (14-05) η όμορφη μανούλα κρατώντας αγκαλιά τον γιο της, έστειλε τις δικές της ευχές ενώ με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στη μαμά της, η οποία δεν είναι πια κοντά της.

touni-(4).jpg

«Καλημέρα χαρούμενη ημέρα της μητέρας σε όλες τις μανούλες εδώ πέρα τις συμπεθέρες μου. Μην ξεχάσεις σήμερα να πεις χρόνια πολλά στην μαμά σου θα σε σκοτώσω κακομοίρα μου, γιατί μου λείπει πολύ η μανούλα μου και φέτος είναι η πρώτη χρονιά που είμαι εγώ μανούλα χάρη στο νουνιτάκι μου. Μανούλες μου, χρόνια πολλά σας αλήθεια», λέει η ίδια στο βίντεο της.

«Αυτή ήταν η «πρώτη φωτογραφία» του γιου μου… και εγώ σκεφτόμουν πως θέλω να την δείξω σε έναν άνθρωπο μόνο, σε εσένα! Αλλά δεν μπορούσα… Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ μανούλα μου να γνωρίσεις το μικρό μας… Να μου δείξεις «πως να είμαι μαμά», τι πρέπει να κάνω, τι να γνωρίζω… Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα! Ελπίζω να μας βλέπεις από εκεί ψηλά και να είσαι περήφανη για το νουνίτο & εμένα. Σ’αγαπώ & είσαι ΠΑΝΤΑ στην καρδιά μου!! Είμαι πολύ τυχερή που είσαι η ΜΑΜΑ μου και εύχομαι να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο εσύ! Λείπεις πολύ❤️», είχε γράψει η Ιωάννα όταν είχε ποστάρει το πρώτο υπερηχογράφημα του γιού της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved