Γιορτή της Μητέρας: H Μαρία Σολωμού σε μία εξαιρετικά σπάνια εικόνα από το παρελθόν με τον γιο της
Showbiz

Γιορτή της Μητέρας: H Μαρία Σολωμού σε μία εξαιρετικά σπάνια εικόνα από το παρελθόν με τον γιο της

Μία εξαιρετικά σπάνια εικόνα από το παρελθόν θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Μαρία Σολωμού με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Η ηθοποιός που μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, άδραξε την ευκαιρία, θέλοντας να πει ένα μεγάλο «μπράβο» στις μητέρες όλου του κόσμου.

Η Μαρία Σολωμού δημοσίευσε μια φωτογραφία από την περίοδο που ο γιος της ήταν μόλις τριών μηνών. Στη φωτογραφία αυτή, βλέπουμε την ηθοποιό να ποζάρει γυμνή κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της.



Στη λεζάντα σημειώνει:

«2005, στα τελειώματα ,στο στούντιο του @takis_diamantopoulos_photos, το παλιό, στο Παγκράτι ,οι μυημένοι ξέρουν… Ο Pepe ( έτσι τον φωνάζαμε τότε) σχεδόν 3 μηνών …..κι εγώ…….;;;;; Ζουμάρετε παρακαλώ, ζουμάρετε άφοβα στο πρόσωπο και δείτε…. Κούραση ,πανικός ,νεύρα, συγκίνηση, αϋπνία ,αγάπη ,αβεβαιότητα, άγνοια ….αλλά εγώ εκεί … παρούσα ,αγέρωχη ,δυνατή!!!!!!

Όλα αυτά μαζί, όλα αυτά μαζί σ ένα βλέμμα ,σε μια στιγμή, σ ένα κλικ ,σ ευχαριστώ Τάκη μου!!! Μανάδες μητέρες μαμάδες όλου του κόσμου ….μπράβο μας!!!!! OMERTÀ».

solomou2.jpg

Η ίδια είχε μιλήσει πρόσφατα για τον γιο που απέκτησαν με τον Μάριο Αθανασίου: «Ο γιος μου τώρα είναι 17 και είναι… επαναστάτης. Όσο παιδί και να είναι, θυμάμαι πολύ καλά πώς ήμουν κι εγώ στα 17. Καταλαβαίνω και προσπαθώ να κρατήσω μία ηρεμία. Έχει μία επανάσταση ιδεολογική, ξέρω σε ποιον μοιάζει το παιδί…

Είναι τρίτη λυκείου και ξαφνικά είναι στα Εξάρχεια. Φέτος πάμε για να δώσουμε πανελλαδικές. Ο Αλέξανδρος υποτίθεται θα πάει στα Οικονομικά κοιτάζοντας τον έλεγχο τον περσινό μαζί με φροντιστήρια, διαβάσματα, αλλά επειδή είναι δυσλεκτικός και όταν λέμε δυσλεκτικός λέμε φουλ… δηλαδή το παιδί φέτος διαβάζει μόνος του βιβλίο. Εγώ το λέω: “παιδάκι μου, άλλαξε κατεύθυνση”», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved