H Ιωάννα Μαλέσκου γιόρτασε για πρώτη φορά ως μητέρα με τη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της
Showbiz

H Ιωάννα Μαλέσκου γιόρτασε για πρώτη φορά ως μητέρα με τη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της

Το δικό της μήνυμα για τη γιορτή της Μητέρας θέλησε να στείλει η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία γιόρτασε για πρώτη φορά.

Η παρουσιάστρια έγινε μητέρα πριν από λίγες ημέρες και πλέον βλέπει τα πράγματα διαφορετικά.

Η ίδια έφερε στον κόσμο την κόρη της και καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά και όπως είναι λογικό οι προτεραιότητες της έχουν αλλάξει.

Ιωάννα Μαλέσκου – Η πρώτη Γιορτή της Μητέρας ως μαμά
Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η παρουσιάστρια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

maleskou-(4).jpg



“«Πατουσάκια… δια χειρός». Μόλις λίγες μέρες που έχεις έρθει στον κόσμο και μαζί σου ανακαλύπτω, μέρα τη μέρα, έναν νέο κόσμο. Baby steps κυριολεκτικά, στη νέα μας καθημερινότητα και πραγματικότητα. Από σήμερα, η Γιορτή της Μητέρας απέκτησε άλλο νόημα. Σου υπόσχομαι όμως, ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να είναι «γιορτή», με τα εύκολα, τα δύσκολα, με όλα όσα η ζωή μάς φέρει. Πάντα στο πλευρό σου. Ζωή μου.

Με αγάπη, η μαμά σου”, έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram.

Δείτε την εικόνα της Ιωάννας Μαλέσκου για την Γιορτή της Μητέρας:

«Το ομορφότερο «δώρο» της ζωής! Το «ρόδο» μας 🌹 Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη σας 🙏🤍🤱 🍼👼». είχε γράψει η παρουσιάστρια στην πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση του παιδιού.

«Η πρώτη γιορτή της μητέρας που τη χαίρομαι από την άλλη όχθη. Όχι μόνο ευχόμενη στη δική μου μητέρα «Χρόνια Πολλά», αλλά ως ΜΑΝΟΥΛΑ πλέον κι εγώ.

Λίγες μόνο ημέρες έχουν κυλήσει, από τη στιγμή που ήρθε το αγγελούδι μας στον κόσμο, κι εγώ νιώθω σαν να υπήρχε πάντα στη ζωή μου.
Με βουρκωμένα μάτια, από συγκίνηση, ευγνωμοσύνη και χαρά, γράφω αυτό το κειμενάκι και συνειδητοποιώ πώς ένιωθε η μητέρα μου, όσες φορές μου έλεγε: «Θα γίνεις μάνα και θα καταλάβεις», είπε μεταξύ άλλων στο gossip-tv.


Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved