Showbiz

Παγκόσμια ημέρα οικογένειας: H δύναμη της οικογένειας μέσα από τα "μάτια" της showbiz

Παγκόσμια ημέρα οικογένειας: «Η οικογένεια είναι η πυξίδα που μας καθοδηγεί», έχει πει ο Brad Henry! 

Παγκόσμια ημέρα οικογένειας σήμερα και αν μη τι άλλο γιορτάζεται ο πιο σπουδαίος θεσμός. Η οικογένεια είναι το βασικό κύτταρο της κοινωνίας. Είναι η εστία που προσφέρει στα παιδιά βάσεις και γνώσεις για τη μετέπειτα ζωή τους στην κοινωνία καθώς από την παιδική ηλικία ως την ενηλικίωση, η οικογένεια διαμορφώνει τον τρόπο που τα παιδιά συμπεριφέρονται.

Η οικογένεια είναι αγάπη, είναι αξία, είναι σεβασμός, είναι ήθος και πολλές φορές την έχουμε θαυμάσει ακόμη και μέσα από μια οικογενειακή φωτογραφία και από λόγια ανθρώπων.

H δύναμη της οικογένειας μέσα από τα "μάτια" της showbiz

Τανιμανίδης – Μπόμπα

«Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός και επειδή ήμασταν μαζί σε αυτή τη διαδικασία ξέρω ότι για όλα τα ζευγάρια που δεν τους έρχεται τόσο εύκολα είναι λίγο δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα. Δυσκολευτήκαμε αρκετά να κάνουμε παιδιά. Σε αριθμό δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε κι ένα παιδάκι. Δεν ζήσαμε κάποιο δράμα, κάποιο κοσμοϊστορικό γεγονός, δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδί όπως όλος ο κόσμος. Τώρα είμαστε μια χαρά», έχει πει ο Σάκης ο οποίος ήταν στήριγμα σε όλη τη διαδικασία!

Στικούδη – Σερίφης

«Όταν βλέπω τον άντρα που αγαπώ σε μία μικρογραφία, στον γιο μας, το λέω γιατί ο Βύρωνας, μοιάζει στον Βαγγέλη, το χάνω το μυαλό μου. Προσπαθώ να κάνω καθημερινά πολλές δραστηριότητες μαζί του, γιατί είναι απολαυστικός και μου δίνει πολύ χαρά. Όποιος θέλει να γίνει γονέας, εύχομαι να ζήσει αυτή τη μαγεία».

Χριστόπουλος – Μπραντ


«Ήμουν δίπλα της συνεχώς. Οι γυναίκες αυτούς τους εννέα μήνες περνούν μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Τις έχω αγαπήσει και τις σέβομαι απεριόριστα. Αυτό που κάνουν είναι απίστευτο και απαιτεί μεγάλη δύναμη. Στην περίπτωσή μας, μόλις γέννησε η Ανίτα, ανέλαβα εγώ. Έχω πολύ χρόνο, σοφία και ηρεμία και αυτό που θέλω να προσφέρω στην οικογένειά μου θα το προσφέρω. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας. Επιθυμώ να δώσω αγάπη και αξίες στα παιδιά μου. Να παίζουν, να γελούν και να κοιμούνται γλυκά. Αυτό είναι το μέλημά μου», έχει πει ο Χάρης Χριστόπουλος

Κομμάτα – Σαμαράς


«Πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια και η προσωπική μου ζωή», έχει πει η ηθοποιός

Κορινθίου – Αϊβάζης


«Η δύναμη βρίσκεται μέσα μας. Στο μυαλό μας, στην ψυχή μας. Στη συνείδησή μας και στο υποσυνείδητό μας. Ό,τι φέρουμε σαν άνθρωποι, ό,τι σκεφτόμαστε, είναι εντολή που εμείς έχουμε δώσει σε εμάς. Οπότε με τον πιο υπέροχο και φωτεινό τρόπο και απόλυτα συνειδητά θα πω ΑΓΑΠΗ ΑΓΑΠΗ ΑΓΑΠΗ- ΦΩΣ ΦΩΣ ΦΩΣ. Γαλήνη και ευλογία στη ζωή. Να αγαπιόμαστε, να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον με ανιδιοτέλεια. Και να χαμογελάμε φωτεινά!», έχει πει η ηθοποιός

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved