Πανίτσα Χατζηαράπη: Άλλος άνθρωπος η συνεργάτιδα του Ανδρέα Γεωργίου - Έχει μείνει μισή!
Showbiz

Πανίτσα Χατζηαράπη: Άλλος άνθρωπος η συνεργάτιδα του Ανδρέα Γεωργίου - Έχει μείνει μισή!

Η Πανίτσα Χατζηαράπη, το δεξί χέρι, φίλη και κουμπάρα του Ανδρέα Γεωργίου έχει χάσει πολλά κιλά και είναι άλλος άνθρωπος.

Η Πανίτσα Χατζηαράπη στα 45 της χρόνια είναι αγνώριστη!

Ποζάρει με τον γιο της και μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό με την αψεγάδιαστη σιλουέτα που έχει αποκτήσει!

Η Πανίτσα δημοσιεύει φωτογραφίες τη μία πίσω από την άλλη και μας έχει εντυπωσιάσει με το υπέροχο κορμί που έχει αποκτήσει!

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Δουλεύαμε μαζί στο Sigma το 2003. Τα τελευταία χρόνια, κάνουμε κολλητή παρέα. Για μένα ο Αντρέας δεν είναι απλώς φίλος μου. Είναι αδελφός μου. Μαζί περάσαμε πολλά. Πάντα στηρίζει ο ένας τον άλλον. Η σχέση μας είναι δοκιμασμένη. Άντεξε και θα αντέξει στον χρόνο.» και είναι και νονός του γιου της.

panitsa-4.webp



Ο Αντρέας πώς σε έπεισε να βγεις στο γυαλί;
«Με την πειθώ και τη διπλωματία που τον διακρίνει. Στις πρώτες σκηνές, έβαλα τα κλάματα από το άγχος. Πάντα ήμουν πίσω από τις κάμερες και ξαφνικά έβλεπα τους συναδέλφους μου απέναντι. Ο Αντρέας, όμως, με βοήθησε πολύ, έστω κι αν ήταν αυστηρός μαζί μου ως σκηνοθέτης.»

Έχετε τονίσει πως θέλετε να δουλεύετε με τους Γεωργίου και Νικολάου για πάντα. Ωστόσο, ποιο είναι το χαρακτηριστικό τους πού δεν αντέχετε;
«Τον Κούλλη Νικολάου συνέχεια τον ψάχνω και δεν τον βρίσκω και ο Αντρέας Γεωργίου συνέχεια με ψάχνει και, δυστυχώς με βρίσκει πάντα. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, ξημερώματα. Γενικά έχουμε παραγνωριστεί που λένε... (γέλια)».

panitsa-(4).jpg

Δείτε και εσείς στην παρακάτω gallery τη μεγάλη αλλαγή της που μας εντυπωσίασε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved