Σοκάρει η νέα ανάρτησή της Ιωάννας Παλιοσπύρου  - (Προσοχή σκληρές εικόνες)
Showbiz

Σοκάρει η νέα ανάρτησή της Ιωάννας Παλιοσπύρου - (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Υλικό που τραβήχτηκε λίγο μετά από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι πριν από 3 ολόκληρα χρόνια, θέλησε να μοιραστεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Το σοκαριστικό υλικό δημοσιεύτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και όπως θα δείτε απεικονίζει στο 100% το προσωπικό γολγοθά της.

Η επιμονή της Ιωάννας και η δύναμη της ψυχής της την οδήγησαν στο να σταθεί ξανά στα πόδια της και να πάρει πίσω τη ζωή της που θέλησε να της στερήσει η Εφη Κακαράντζουλα.

Με αφορμή τα τρία χρόνια από την ημέρα που άλλαξε τη ζωή της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου στέλνει το δικό της μήνυμα: «3 χρόνια από την επίθεση. Σώμα και ψυχή. Θεός και άνθρωπος. Καλό και κακό. Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτή είναι η απόδειξη. Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω. Και έχω πολλούς!».

Προσοχή! Δείτε τις σκληρές εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στους ακολούθους του λογαριασμού της ότι πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι, ενώ δημοσίευσε και μερικά από τα μηνύματα αγάπης, θαυμασμού και υπερηφάνειας που έλαβε από τους χρήστες του Instagram.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved