Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Είναι άρρωστο και έχω αρχίσει και κουράζομαι»
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Είναι άρρωστο και έχω αρχίσει και κουράζομαι»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

H ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πρόταση που είχε από μεγάλο κόμμα, αναφέρθηκε στις προετοιμασίες του γάμου της ενώ ξέσπασε όταν ρωτήθηκε για το αν ισχύουν οι φήμες πως έχει τσακωθεί με την Ιωάννα Τούνη.

alexandraki-(1).jpg

«Δέχτηκα πρόταση κι από μεγάλο κόμμα για να κατέβω υποψήφια, ακόμα και για Ευρωβουλευτής. Μετά έρχονται και μου λένε “δεν χρειάζονται γνώσεις, χρειάζεσαι ενσυναίσθηση”, όμως εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε μια τέτοια θέση. Δεν μπορώ να πάρω στον λαιμό μου τόσο κόσμο. Δεν μπορώ να πάω να μπλεχτώ σε νέα χωράφια»

Για το αν ισχύουν οι φήμες πως έχει τσακωθεί με την Ιωάννα Τούνη, είπε πως:
«Εγώ αυτό το διάστημα τρέχω ένα νέο project, η Ιωάννα αντίστοιχα έχει το παιδί, έκανε μετακόμιση. Όπως είχε πει και ο Ηράκλειτος, έτσι νομίζω: “Η αλήθεια δεν μεταφέρεται, βιώνεται”. Όταν δεν έχεις βιώσει κάτι, μπορείς να βγάλεις ότι σενάρια θέλεις. Είναι άρρωστο και έχω αρχίσει και κουράζομαι», απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενώ επιβεβαίωσε τις προετοιμασίες για τον γάμο της.

1684928010489-12879665-alexandrakitouni.jpg

«Δεν θέλω να ξανασυζητήσω για τον γάμο μου. Είναι όλα καλά, θα το μάθετε όλοι, αλλά θα το μάθετε αφού γίνει! Μου είπε την ημερομηνία, μέχρι να με βάλει μέσα δεν λέω τίποτα», είπε στην κάμερα του Alpha η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved