Σκουρλέτης-Λιάντου: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους - Όσα τούς έφεραν κοντά & οι δύσκολες σκηνές
Showbiz

Σκουρλέτης-Λιάντου: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους - Όσα τούς έφεραν κοντά & οι δύσκολες σκηνές

Η Αφροδίτη Λιάντου αποτελεί πλέον παρελθόν για τη σειρά Η γη της Ελιάς αφού η Μυρτάλη, ο ρόλος που υποδύεται, χάνει τη ζωή της από τα χέρια του αρρωστημένου πρώην συντρόφου της, του Αλέξη που υποδύεται ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Οι δύο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Mega, μιλούν πρώτη αφορά για τη σχέση τους ανοιχτά και αναφέρονται τόσο στο πώς ξεκίνησε ο έρωτάς τους όσο και στη συνεργασία τους στα σετ των γυρισμάτων...

Μέσα από αυτό τον επαγγελματικό κύκλο που έκλεισε, άνοιξε ο προσωπικός σας, ως ζευγαριού. Πώς ήρθατε κοντά;

Α.Λ.: Πολύ φυσικά. Γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς, μάθαμε καλύτερα ο ένας τον άλλο και ήρθαμε κοντά. Έτσι εξελίχθηκε αυτό που έχουμε.

Α.Σ.: Συνέβη. Κάποια πράγματα είναι απλώς για να γίνουν.

Τι σας έκανε να νιώσετε σίγουροι ώστε να δημοσιοποιήσετε τη σχέση σας, να γίνει instagram official, μετά από αρκετή φημολογία;

Α.Λ.: Δεν το σκέφτηκα πότε έτσι. Όταν δημοσιοποιώ μια φωτογραφία, το κάνω απλώς γιατί μου αρέσει η συγκεκριμένη φωτογραφία. Δεν επιδιώκουμε προσοχή για την προσωπική μας ζωή.

skourletis-liantou.jpg

Δεν είναι αναπόφευκτη ωστόσο αυτή η προσοχή;

Α.Λ.: Υπάρχει γενικά ένα τεράστιο ενδιαφέρον για την προσωπική ζωή των άλλων που εγώ δεν καταλαβαίνω. Αλλά είναι όντως αναπόφευκτο.

Α.Σ.: Δεν δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην προσοχή για την προσωπική μας ζωή. Ούτε την προκαλούμε ούτε μας ενοχλεί. Όπως ζει τη σχέση του οποιοδήποτε ζευγάρι, έτσι τη ζούμε κι εμείς: απλά, φυσικά και όμορφα.

Α.Λ.: Κυκλοφορούμε στο δρόμο όπως κάθε άλλο ζευγάρι, που δεν έχει παίξει στη «Γη της ελιάς». Μπορεί καμιά φορά να μας δείξουν ή να μας μιλήσουν, αλλά μέχρι εκεί.

Τι σας έφερε κοντά;

Α.Λ.: Πάρα πολλά! Εξαρχής θαύμαζα και εκτιμούσα τον Αλέξανδρο για τον επαγγελματισμό του και το πόσο σωστός και ευγενικός είναι με τους γύρω του. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως είναι ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

liantou-(5).jpg

Α.Σ.: .Από τα πρώτα γυρίσματα που έκανα, είχαμε μαζί σκηνές και από την αρχή ένιωθα σαν να την ήξερα. Γι’ αυτό είπα νωρίτερα ότι κάποια πράγματα είναι για να γίνουν. Κι εγώ τη θαύμαζα πολύ σε κάθε επίπεδο. Από την πρώτη στιγμή αισθανόμουν πολύ καλά με την Αφροδίτη. Όταν ήμαστε στον ίδιο χώρο και παίζαμε μαζί, ένιωθα άνετα και ο εαυτός μου.

Σας ήταν δύσκολο να γυρίσετε σκηνές στις οποίες έπρεπε να εκφράσετε πολύ διαφορετικά συναισθήματα από εκείνα που νιώθατε πραγματικά ο ένας για τον άλλο; Δεν είναι δύσκολο, όταν είσαι ερωτευμένος, ως ρόλος να φερθείς άσχημα στον άνθρωπό σου;

Α.Σ.: Στην αρχή ναι. Έχουμε κάνει τόσο πολλές σκηνές με εντελώς αντίθετα συναισθήματα από αυτά που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο! Προσωπικά, ένιωθα πολύ άσχημα για τις σκηνές που είχαν βία και το πιο βασικό μου μέλημα ήταν να είμαι προστατευτικός απέναντι στην Αφροδίτη, είχα ένα φόβο μην τυχόν κάνω κάποια κίνηση και την τραυματίσω άθελά μου. Αυτός ο φόβος μεγαλώνει όταν έχεις απέναντί σου τον άνθρωπό σου. Ήταν πολύ δύσκολες σκηνές αυτές, απαιτούσαν χορογραφία ακρίβειας και χρόνο για να γίνουν σωστά.

Α.Λ.: Κι εγώ στην αρχή δυσκολεύτηκα γιατί ως Μυρτάλη τού φερόμουν με μεγάλη κακία. Ωστόσο, επειδή υπήρχε καθημερινή τριβή με πολύ έντονες και τοξικές σκηνές, προσπαθήσαμε και εντέλει καταφέραμε να μη μας επηρεάζουν.

Πηγή: Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved