Κάννες: Όλες οι εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά στο φεστιβάλ τα τελευταία 2 χρόνια
Showbiz

Κάννες: Όλες οι εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά στο φεστιβάλ τα τελευταία 2 χρόνια

Το όνομά της έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον χώρο της μόδας και αναμφίβολα κάθε της εμφάνιση ξεχωρίζει και γίνεται θέμα.

Ο λόγος για τη Βίκυ Καγιά η οποία τα τελευταία χρόνια, τέτοια περίοδο, δίνει το παρών στο Φεστιβάλ των Καννών. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια που έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο της μόδας τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό, μας χαρίζει υποδειγματικές εμφανίσεις που γίνονται θέμα συζήτησης και που είναι πάντοτε άξιες θαυμασμού.

Γεμάτη λάμψη, στιλ και φυσικά αφόρητα σέξι η Βίκυ Καγιά δίνει άλλο αέρα στις Κάννες και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Ως γνήσια fashion expert που είναι καταφέρνει να συγκεντρώσει επάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας.

Η Βίκυ Καγιά περπατάει κάθε χρόνο στο red carpet του διάσημου φεστιβάλ φορώντας ξεχωριστές δημιουργίες διάσημων οίκων. Η σιθρού ολόσωμη φόρμα με κεντημένες λαμπερές πέτρες που επέλεξε φέτος αλλά και η μαύρη τουαλέτα με κοψίματα το 2022, που αναδείκνυε τέλεια την καλλίγραμμη σιλουέτα της διά χειρός του δίδυμου σχεδιαστών Mi-Ro, έμειναν χαραγμένες στη μνήμη μας.

Δείτε στην παρακάτω Gallery εικόνες από τις εμφανίσεις της για το 2023. Πρόκειται για υλικό που η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε από τις Κάννες όπου παρευρέθηκε στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και μίλησε στους δημοσιογράφους για την ολόσωμη φόρμα που μαγνήτισε τα βλέμματα στο red carpet αλλά και για το τηλεοπτικό μέλλον της.

Δείτε στην παρακάτω Gallery εικόνες από τις εμφανίσεις της για το 2022.

«Αλήθεια ήμουν υπέρλαμπρη; (Γέλια). Η Μπέλα Χαντίντ φόρεσε την ίδια φόρμα και ήταν υπέροχη», δήλωσε η Βίκυ on camera.

Για το Shopping Star και το επόμενο βήμα στη μικρή οθόνη: «Χρόνος με την οικογένειά μου, προσωπικός χρόνος, να σκεφτώ και να ηρεμήσω. Κλείνει ένας μεγάλος και σημαντικός κύκλος… Μου τηλεφωνούν για θέατρο. Αν υπάρχει κάτι που μου πάει. Δε βιάζομαι… Δεν ξέρω για τη Ζενεβιέβ ή τη Μπέττυ Μαγγίρα για το Shopping Star».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved