Νταλιάνης: «Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς είναι τα παιδιά να οπλιστούν με εφόδια & γνώσεις»
Showbiz

Νταλιάνης: «Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς είναι τα παιδιά να οπλιστούν με εφόδια & γνώσεις»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιάννης Νταλιάνης σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον παπά-Ντανίλο στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει μιλά για τα πάντα!

  • Αυτό για το οποίο ο παπα-Ντανίλος μετανιώνει σε αυτήν τη φάση έχει να κάνει με τη Μαρίνα και τα όσα έκρυψε από όλους;

Ναι, κυρίως επειδή συναίνεσε και τέλεσε μνημόσυνο για μια γυναίκα που ήταν ζωντανή, υποκρινόμενος το πένθος. Αυτό είναι πολύ σοβαρό για το λειτούργημά του, παρότι το έκανε για καλούς σκοπούς και για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αλλά καταλάβαινε και ο ίδιος ότι η αλήθεια κάποια στιγμή θα λάμψει, πάντα βγαίνει στο φως και μετά δημιουργεί όλες αυτές τις παρενέργειες σε όσους δεν την πίστεψαν και δεν την εξυπηρέτησαν.

  • Ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον ίδιο;

Αυτό δεν το ξέρω ακόμη, το ξέρουν οι σεναριογράφοι της σειράς και συζητάμε διάφορες εκδοχές. Το ψάχνουν σοβαρά για να τεκμηριώσουν τα πράγματα και να πατούν σε μια πραγματικότητα, παράλληλα με τη φαντασία που έχει το σενάριο.

Σίγουρα ο παπα-Ντανίλος είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται για το τομάρι του -για να το πούμε πιο λαϊκά-, αλλά για τις συνέπειες που έφερε σε τόσους ανθρώπους.

dalianis2.jpg
  • Έχετε περιέργεια για το πώς θα καταλήξει η ιστορία για όλους τους ήρωες;

Σίγουρα, και με ρωτούν για κάποια πράγματα που δεν ξέρω ή δεν μπορώ να αποκαλύψω, αλλά και εμείς αγνοούμε πολλά πράγματα. Υπάρχει σασπένς για όλους γιατί δεν είναι μια ιστορία ολοκληρωμένη εξαρχής. Διαμορφώνεται στην πορεία, είναι μια κατάσταση ανοιχτή.

  • Μεγαλώνετε δύο κόρες στον 21ο αιώνα, όπου ακόμη μιλάμε για το ζητούμενο της ισότητας των φύλων, για τις ίδιες αμοιβές αντρών και γυναικών και ένα σωρό άλλα πράγματα, από τα πολύ μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα. Πιστεύετε ότι θα υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον;

Είναι διπλή η αγωνία γιατί είναι δυο μικρά και αθώα κορίτσια με μια αθωότητα και όρεξη για ζωή που αποτελούν μάθημα για εμένα. Οπότε, φτάνεις να αναρωτιέσαι τι θα κάνουν μέσα σε έναν τέτοιο κόσμο. Το καλύτερο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να φροντίσει ώστε τα ίδια τα παιδιά να οπλιστούν με εφόδια και γνώσεις, για να μπορούν σιγά σιγά να σταθούν - και αυτή είναι η μεγάλη αγωνία μου, η μεγαλύτερη της ζωής μου. Από εκεί και πέρα, ο κόσμος είναι αυτός που είναι. Πάντα υπάρχει εξέλιξη και πισωγυρίσματα. Τα φύλα δεν έχουν εξισωθεί ακόμη, υπάρχει μεγάλη ανισότητα. Πρέπει και αυτό να είναι μέσα στο πρόγραμμα των διεκδικήσεων, είπε ο Γιάννης Νταλιάνης στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved