Θάλεια Ματίκα: «Εφόσον θα είμαι στον Όρκο δεν μπορώ να είμαι και κάπου αλλού»
Showbiz

Θάλεια Ματίκα: «Εφόσον θα είμαι στον Όρκο δεν μπορώ να είμαι και κάπου αλλού»

Η Θάλεια Ματίκα υποδύεται την Μαριτίνα Απέργη στη σειρά της ΕΡΤ, Ο Όρκος, και μιλά για όλους και για όλα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της απάντησε σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε και ήταν απολαυστική όπως πάντα.

  • Ο «Όρκος» θα συνεχιστεί, θα σας δούμε και σε κάποια άλλη σειρά δεδομένου ότι η μυθοπλασία θα συνεχίζει να δείχνει τον καλύτερό της εαυτό και την επόμενη σεζόν;

«Όχι. Εφόσον θα είμαι στον Όρκο δεν μπορώ να είμαι και κάπου αλλού. Ίσως να προκύψει κάτι άλλο. Δεν το γνωρίζω ακόμα αλλά γενικότερα επειδή ο Τάσος (Ιορδανίδης) θα είναι στη “Γη της ελιάς" για τρίτη χρονιά με γυρίσματα εκτός Αθηνών, θα πρέπει για να μπω σε ακόμα μια σειρά, οι συνθήκες να είναι κατάλληλες. Δεν γίνεται να λείπουμε και οι δύο ταυτόχρονα από το σπίτι με δύο μικρά παιδιά που θέλουν τον μπαμπά τους και τη μαμά τους. Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν από γυρίσματα».

iordanidis-matika-(11).jpg
  • Θεατρικά θα συνεχίσετε με τον Τάσο Ιορδανίδη να... κρατάτε ο ένας το χέρι του άλλου;

«Βεβαίως. Για τρίτη χρονιά θα συνεχίσουμε στο θέατρο Άλφα Ληναίος-Φωτίου την παράσταση “θέλω να σου κρατάω το χέρι”. Είναι λυτρωτική αυτή η παράσταση και συγκινητική η αποδοχή του κοινού. Δεν περιμέναμε πως θα αγγίξουμε και το κοινό των 20 ετών και κάτι, ούτε φυσικά ότι θα έρθει κόσμος και δεύτερη φορά να δει την παράσταση.

Ο Τάσος έχει γράψει το σενάριο κι εγώ έχω κάνει τη σκηνοθεσία. Οικογενειακή/χειροποίητη δουλειά, όπως λέμε χαρακτηριστικά. Στο ίδιο θέατρο την επόμενη χρονιά θα ανεβάσουμε δύο νέες παραγωγές. Ένα έργο ο Τάσος και ένα ακόμα για το μπούλινγκ που θα σκηνοθετήσω εγώ, σε κείμενο του Κώστα Γάκη που θα αφορά στο μπούλινγκ», είπε η Θάλεια Ματίκα στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved