Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Τι γεύση τους άφησε η συμμετοχή τους στη Γη της Ελιάς;
Showbiz

Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Τι γεύση τους άφησε η συμμετοχή τους στη Γη της Ελιάς;

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Οι δυο τους μίλησαν για όλους και για όλα… Παράλληλα, αποκάλυψαν τι γεύση τους άφησε η Γη της Ελιάς.

  • Κάνοντας μια μικρή αποτίμηση, πώς άνοιξε και πώς έκλεισε ο κύκλος σας στη «Γη της ελιάς»;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΙΑΝΤΟΥ: Σεναριακά ξεκίνησα πολύ διαφορετικά, καλή, γλυκιά, μαζεμένη, και εξελίχθηκα διαφορετικά, έγινα μια «κακή» προσωπικότητα. Τώρα προς το τέλος, βλέπουμε την ηρωίδα μου να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει, να αντιλαμβάνεται τα λάθη της και να κάνει προσπάθειες να τη συγχωρήσουν οι γύρω της.

Η Μυρτάλη ωστόσο τελειώνει πριν προλάβει να ξαναβγεί στο φως και να φτιάξει τη ζωή της από την αρχή καθώς τη σκοτώνει ο Αλέξης. Παρ’ όλα αυτά, κλείνει πολύ όμορφα αυτή η δουλειά γιατί μας έμειναν ωραίες αναμνήσεις και κερδίσαμε σπουδαίες φιλίες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Αντίθετα, εγώ σεναριακά ξεκίνησα κακός και ολοκλήρωσα κακός! Νομίζω πως όλοι οι άλλοι χαρακτήρες έχουν υποστεί τα χειρότερα από μένα. Πέρασα πολύ ωραία όμως. Ήταν εξαιρετικό το κλίμα στα γυρίσματα και δημιουργήθηκαν όμορφες σχέσεις και φιλίες, οπότε η αποτίμηση είναι μόνο πολύ θετικά συναισθήματα και χαρά για αυτήν τη δουλειά.

  • Με δεδομένο ότι και για τους δυο σας ήταν ο πρώτος σας βασικός ρόλος σε μια καθημερινή σειρά, που είναι επιπλέον πολύ επιτυχημένη, τι εφόδια και τι μαθήματα πήρατε για τη συνέχεια;

Α.Σ.: Θεωρώ πως το πιο βασικό σε ένα καθημερινό σίριαλ είναι ότι σου μαθαίνει πώς να δουλεύεις πολύ γρήγορα, να μπορείς να κάνεις αυτό που θα σου ζητηθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα και να γυρίζεις πολλές διαφορετικές σκηνές μέσα σε μία ημέρα. Είναι μεγάλο εφόδιο αυτό. Ξεκινάς πιο μαζεμένος και οξύνονται τα επαγγελματικά αντανακλαστικά σου στην πορεία. Επίσης, η καθημερινή έκθεση στο φακό σε βοηθά να εξοικειώνεσαι και να τσαλακώνεσαι όλο και πιο εύκολα.

Α.Λ.: Προσωπικά, με βοήθησε να ανταποκρίνομαι γρήγορα σε ό,τι μου ζητηθεί -κάτι που γίνεται μόνο στα γυρίσματα καθημερινών σειρών γιατί είναι οι δουλειές που έχουν τη μεγαλύτερη πίεση χρόνου-, ενώ, παράλληλα, έχω ανακαλύψει πολλά για τον εαυτό μου. Μέσα σε δύο χρόνια -που είναι ένα χρονικό διάστημα σχετικά μικρό αλλά και μεγάλο ταυτόχρονα λόγω του όγκου γυρισμάτων-, μαθαίνεις πολλά επειδή περνάς από πολλές φάσεις. Άλλαξε ο χαρακτήρας μου καθώς ήταν σαν να έπαιζα δύο ρόλους. Εξαιτίας της καθημερινής τριβής, εξελίσσεσαι πολύ πιο γρήγορα σε αυτές τις δουλειές.

  • Ξεπερνάς και την όποια φυσική συστολή;

Α.Λ.: Σίγουρα, γιατί από ένα σημείο και μετά γνωρίζεσαι καλά με τους συνεργάτες σου, τους εμπιστεύεσαι και δεν φοβάσαι να εκτεθείς, είπαν στο Hello.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved