Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Αποκάλυψαν τι κάνουν μετά το τέλος της Γης της Ελιάς
Showbiz

Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Αποκάλυψαν τι κάνουν μετά το τέλος της Γης της Ελιάς

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησαν η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Οι δύο ηθοποιοί που είναι και ζευγάρι, μίλησαν για τις ασχολίες τους το τελευταίο διάστημα που τελείωσαν τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς και για τα μελλοντικά τους σχέδια.

  • Πως είναι η καθημερινότητα σας μετά το φινάλε, μοιάζει λίγο άδεια;

Α.Α.: Όχι, κι αυτό είναι το παράξενο. Δεν έχω σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο και δεν καταλαβαίνω γιατί. Αναρωτιέμαι πώς τα προλάβαινα όλα τα προηγούμενα δύο χρόνια, κατά τα οποία είχα και τα γυρίσματα.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Αυτό ακριβώς!

Α.Λ.: Βέβαια, μετά από σχεδόν ένα μήνα που έχουμε σταματήσει τα γυρίσματα, αν και οι ημέρες μου είναι γεμάτες, έχω χαλαρώσει λίγο.

Οι ρυθμοί δεν είναι το ίδιο φρενήρεις και έχω εντάξει στην καθημερινότητά μου πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω πριν. Είμαι επικεντρωμένη στο brand που έχω δημιουργήσει, το Gratitude, με γυναικείες τσάντες που σχεδιάζω η ίδια.

  • Αυτό πώς προέκυψε, Αφροδίτη;

Α.Λ.: Πάντα μου άρεσε να σχεδιάζω και να ζωγραφίζω ως χόμπι. Η ζωγραφική μπορεί να σε απορροφήσει τόσο που, όταν έχεις άγχος ή αντιμετωπίζεις κάποια δυσκολία, να μη σε καταβάλουν οι σκέψεις. Τόσο το σχέδιο όσο και οι πολύ δημιουργικές ασχολίες. Από ένα σημείο και μετά, αυτή η ενασχόλησή μου έγινε πιο στοχευμένη και, σχεδιάζοντας πράγματα που θα μου άρεσε να έχω, δημιούργησα το brand με τη σκέψη ότι ίσως αρέσουν και σε άλλους.

Είναι μόλις δύο μήνες που λειτουργεί και, ευτυχώς, πάει πολύ καλά. Έχει βέβαια πολύ τρέξιμο και μου τρώει πολύ χρόνο καθημερινά. Παράλληλα, βέβαια, κάνω casting και συζητώ για δουλειές- κυρίως θεατρικές, αλλά και τηλεοπτικές, εφόσον προκύψει κάτι. Κατά τα άλλα, δεν βγαίνω πολύ, απολαμβάνω βραδιές με καλές ταινίες ή σειρές στο Netflix.

Είμαι κυρίως άνθρωπος της ημέρας, προτιμώ να πάω για φαγητό το μεσημέρι ή το απόγευμα παρά το βράδυ.

  • Εσύ, Αλέξανδρε;

Α.Σ.: Ελεύθερο χρόνο είχαμε το Πάσχα. Συνέπεσε με το τέλος των γυρισμάτων, οπότε είχαμε μία εβδομάδα εντελώς απαλλαγμένη από υποχρεώσεις και ξεκουραστήκαμε.

Είμαι σε συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, αλλά είναι νωρίς ακόμη να μιλήσω για αυτές. Ωστόσο, επειδή δεν μου αρέσει να κάθομαι, δουλεύω εκτός καλλιτεχνικού χώρου και περιμένω πώς και πώς να έρθει το καλοκαίρι γιατί λατρεύω τη θάλασσα, είπαν στο Hello.ελλοHeHe

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved