Showbiz

Τζένη Θεωνά: «Στην αρχή ζήλευα τον Δήμο πολύ, τώρα όχι τόσο»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Γεια σου» ήταν καλεσμένη η Τζένη Θεωνά το μεσημέρι του Σαββάτου 27/5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη αλλά και τη μητρότητα.

«Στην αρχή ζήλευα τον Δήμο πολύ, τώρα όχι τόσο πολύ. Τώρα με το παιδί δεν θα κάτσω να χαλάσω την ψυχική μου υγεία που θέλω να είμαι παρούσα με τον γιο μου για να σκέφτομαι τι γίνεται τα βράδια. Το έζησα στα νιάτα μου, τα πράγματα αλλάζουν. Εγώ από μεριάς μου θα πω σε όλες τις προκλήσεις όχι, είμαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου, αν δεν είμαστε μαζί σε αυτή τη συμφωνία…».

Ακόμη έκανε μία αναδρομή στη γνωριμία τους και στα πρώτα στάδια της σχέσης τους:
«Όταν ο Δήμος μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού, στην αρχή αρνήθηκα. Νομίζω ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αντιστάθηκα σθεναρά και στον Δήμο και στον εαυτό μου είπα “δεν σου συμβαίνει αυτό. Δεν ταιριάζετε”. Τραγουδιστής; Όχι. Αντιστεκόμουν και εντός σχέσης άργησα να αφεθώ. Φοβόμουν και δικαίως, με κατατρόπωσε. Ήταν risky, είμαστε πολύ διαφορετικοί, είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ αυτόνομος και στο σύμπαν του μπορείς αν πας να εναποθέσεις το είναι σου πάνω να βρεθείς σε έναν επικίνδυνο μετεωρισμό. Υπάρχουν και ζευγάρια φοβερά δεμένοι ο ένας μέσα στον άλλο. Αυτό ήταν ένα χρήσιμο μάθημα ζωής, μέσα στη δική μας ενότητα, έγινα και εγώ πιο αυτόνομη».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved