Nia Vardalos: «Ατζέντης μου είπε ότι δεν είμαι αρκετά όμορφη για να γίνω πρωταγωνίστρια»
Showbiz

Nia Vardalos: «Ατζέντης μου είπε ότι δεν είμαι αρκετά όμορφη για να γίνω πρωταγωνίστρια»

Nia Vardalos που παρευρέθηκε σε συνέδριο που πραγματοποίησε γνωστό lifestyle περιοδικό, αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που άκουσε στο ξεκίνημα της καριέαρς της, τη γνωριμία της με τον Τομ Χανκς αλλά και τη στήριξη που είχε από τη μητέρα της.

«Αν κάποιος σου πει ότι κάτι τρέχει με εσένα, τότε μέσα του ο ίδιος έχει πόνο. Και η ατζέντης μου κάποτε μου είπε: αυτό είναι το πρόβλημα με εσένα, δεν είσαι αρκετά όμορφη για να παίξεις την πρωταγωνίστρια, ούτε αρκετά εύσωμη για να υποδυθείς κάποιον αστείο χαρακτήρα», δήλωσε η γνωστή Ελληνομερικανή ηθοποιός Nia Vardalos.

nia.jpg

«Έμεινα, όταν μου το είπε. Για λίγο νόμιζα ότι το είπε για αστείο και της λέω: ωραία πλάκα. Δεν ήταν πλάκα», υπογράμμισε.

Αναφερόμενη στη γνωριμία της με τον γνωστό ηθοποιό Τομ Χανκς είπε: «Μου τηλεφώνησε κάποια στιγμή ο Τομ Χανκς, νόμιζα ότι ήταν ο φίλος μου, ο Μπράιαν, και το έκλεισα. Ναι, έτσι έγινε. Οπότε πρέπει πάντα να το προσπαθείς».

1674953161598-897596733-nia-vardalos.jpg

«Έχω μία μητέρα που μου λέει όλη την ώρα: γιατί όχι εσύ; Αυτό πρέπει να λέμε στα παιδιά μας. Έχω ένα παιδί έφηβο τώρα. Στην έφηβη κόρη μου αρέσει η συγγραφή και έχει κάνει αίτηση για να τη δεχθούν σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Κι εγώ της είπα: γιατί όχι εσύ; Αφού τόσοι άλλοι μπορούν, τότε γιατί να μη μπορείς κι εσύ;», είπε τέλος η διάσημη ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved