Αρετή Πασχάλη: «Είναι πιο εύκολα τα πράγματα όταν σε σκηνοθετεί κάποιος που σε ξέρει πολύ καλά»
Showbiz

Αρετή Πασχάλη: «Είναι πιο εύκολα τα πράγματα όταν σε σκηνοθετεί κάποιος που σε ξέρει πολύ καλά»

Ο ρόλος της στον «Έρωτα φυγά» τη βοήθησε να εκπληρώσει το όνειρό της να παίξει σε μια σειρά εποχής και, παρά τους έντονους ρυθμούς, παραμένει ένα μεγάλο σχολείο. Η Αρετή Πασχάλη εξηγεί γιατί η Ευγενία επιμένει τόσο στη σχέση της με τον Μάρκο και ετοιμάζεται για μια δεύτερη σεζόν, εξίσου συναρπαστική και ανατρεπτική.

Δεν απέχουμε πολύ από το φινάλε του πρώτου κύκλου του Έρωτα Φυγά.

Είναι μια πολύ απαιτητική διαδικασία, γιατί αυτά που χαρακτηρίζουν μια καθημερινή σειρά είναι οι πολύ έντονοι ρυθμοί και ο πολύ περιορισμένος χρόνος. Ωστόσο, είναι μεγάλο σχολείο, νιώθω ευγνωμοσύνη για τους συνεργάτες μου και έχει εκπληρωθεί και η επιθυμία μου να παίξω σε σειρά εποχής. Χαίρομαι που θα πάμε και για δεύτερη χρονιά και θα συνεχιστεί αυτή η όμορφη συγκυρία για μένα.

348480453_205419502413082_8625406658478138903_n.jpg

Παράλληλα, είχατε και θέατρο.

Ναι, μόλις ολοκληρώσαμε τις παραστάσεις στο θέατρο Άνεσις με το έργο «Το πάρτι», σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.

Είναι πιο εύκολα τα πράγματα όταν σε σκηνοθετεί ένας άνθρωπος που σε ξέρει πολύ καλά, όπως στην προκειμένη περίπτωση ο σύντροφός σας;

Σαφώς είναι πιο εύκολα τα πράγματα διότι υπάρχουν κοινοί κώδικες. Πολλές φορές με τον Νικορέστη δεν χρειάζεται καν να μιλήσουμε. Μόνο με ένα βλέμμα, ένα κοίταγμα, έχουμε συνεννοηθεί και έχουμε καταλάβει τι πρέπει να κάνουμε.

1675195836898-479642295-areti-pasxali.jpg

Και το χειμώνα τι έρχεται;

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι για τρίτη σεζόν στο θέατρο Λαμπέτη με το «Σεσουάρ για δολοφόνους». 'Ηταν μια πολύ γεμάτη χρονιά, μας τίμησε ο κόσμος με την παρουσία του, η αλληλεπίδραση με τους θεατές ήταν μοναδική, οπότε θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved