Κωνσταντίνα Σουλτάτη - Ίων Μάγκος: Παντρεύτηκαν! Το απίθανο νυφικό, τα καυτά φιλιά και το γλέντι
Showbiz

Κωνσταντίνα Σουλτάτη - Ίων Μάγκος: Παντρεύτηκαν! Το απίθανο νυφικό, τα καυτά φιλιά και το γλέντι

Με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια πανέμορφη τελετή ενώθηκαν η Κωνσταντίνα Σουλτάτη και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Ίων Μάγκος.

Το ζευγάρι μετά από 4 χρόνια σχέσης επισημοποίησε το δεσμό του και όλοι έχουν να μιλούν για τις υπέροχες στιγμές που έζησαν στο γλέντι.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks επέλεξε ένα απίθανο λευκό νυφικό με τεράστια ουρά και διακριτικές λεπτομέρειες ενώ ο γαμπρός, έλαμπε στο πλευρό της.

soultati-magkos-(7).jpg

Κοντά τους είχαν συγγενείς και πολλούς φίλους με τους οποίους γλέντησαν μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρες σε μια φανταστική δεξίωση στον Πύργο Μελισσουργού που τα είχε όλα!

Η νύφη για το πάρτι είχε επιλέξει μια μίνι λευκή δημιουργία που αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της και φυσικά δεν έλειχαν τόσο οι τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της, όσο και οι διασκεδαστικές στιγμές με άφθονο φαγητό, ποτό και φυσικά πολύ χορό!

Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε την Ιωάννα Σιαμπάνη και τον George Παπακώστα.

Δες στιγμιότυπα από τον παραμυθένιο τους γάμο

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα το 2019 όσο η καλλονή μελαχρινή ήταν στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ είχαν εμφανιστεί μαζί σε κάποιο επεισόδιο.

soultati-maggos-2.jpg

Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη έχει σπουδάσει αισθητικός και ζει στη Γλυφάδα. Εκεί έχει μαζί με την μητέρα της ινστιτούτο. Επίσης είναι fashion blogger. Ο Ίων Μάγκος, είναι yoga teacher και personal trainer και ανάμεσα στους μαθητές του συμπεριλαμβάνονται και αρκετοί celebrities

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved