H σπάνια εμφάνιση της Πηλιχού, το casual look της Σταματίνας και το εντυπωσιακό μακιγιάζ της Δάρρα
Showbiz

H σπάνια εμφάνιση της Πηλιχού, το casual look της Σταματίνας και το εντυπωσιακό μακιγιάζ της Δάρρα

Ο Ιούνιος μπήκε και οι πρώτες βόλτες για αγορές έχουν ήδη ξεκινήσει με τις επώνυμες να «ξεχύνονται» στα μαγαζιά. Πού εντοπίσαμε Σταματίνα Τσιμτσιλή, Φωτεινή Δάρρα, Ιωάννα Πηλιχού και Σοφία Παυλίδου;

Ο φωτογραφικός μας φακός αλώνισε τις προηγούμενες ημέρες και τις εντοπίσαμε σε γνωστά και αγαπημένα μέρη!

Πιο συγκεκριμένα μετά από καιρό συναντήσαμε την Ιωάννα Πηλιχού στο Golden Hall να κάνει τις αγορές της. Φορώντας ένα απίθανο σύνολο στη πιο ωραία απόχρωση του πορτοκαλί, η ηθοποιός έδειχνε να απολαμβάνει τη βόλτα της ενώ μαγνήτισε τα βλέμματα με την υπέροχη εμφάνισή της. Πρόσφατα η Ιωάννα Πηλιχού μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και ανέφερε πως σκέφτεται να κατέβει στην πολιτική ως δημοτική σύμβουλος στον δήμο Αγίας Παρασκευής.

Στο ίδιο πολυκατάστημα συναντήσαμε και τη Φωτεινή Δαρρά, η οποία παρέα με μια φίλη της έκανε τις αγορές της. Φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, τζιν παντελόνι και χρυσές μπαλαρίνες εντυπωσίασε άπαντες με το τέλειο μακιγιάζ της. «Ήταν πολύ συνειδητή η απόφασή μου να συμμετάσχω στο J2US, διότι μου άρεσε πάρα πολύ το ταίρι μου. Ο Πάνος Τριανταφύλλου ήταν για μένα ο βασικός λόγος για τον οποίο δέχθηκα. Δύσκολα θα το ξανάκανα όμως, γιατί δεν είναι εύκολο να υπάρξει και πάλι αυτό το μομέντουμ. Πιστεύω πολύ στη στιγμή», δήλωσε πρόσφατα η Φωτεινή Δάρρα.

Κάπου εκεί εντοπίσαμε και τη Σοφία Παυλίδου να διαλέγει γυαλιά ηλίου για το φετινό καλοκαίρι. Αδυνατισμένη μαγνήτισε τα βλέμματα με το υπέροχο πράσινο φόρεμά της και το μαύρο δερμάτινο τζάκετ της.

Τέλος, στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Κολωνακίου συναντήσαμε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με άνετο casual look. Για τη βόλτα της στο κέντρο της πόλης η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μαύρο κολάν, που αναδείκνυε τα ψηλόλιγνα πόδια της κι ένα crop τζάκετ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved