Γιάννης Φλωρινιώτης: Οι πλαστικές επεμβάσεις και η κόντρα με τον Λευτέρη Πανταζή
Showbiz

Γιάννης Φλωρινιώτης: Οι πλαστικές επεμβάσεις και η κόντρα με τον Λευτέρη Πανταζή

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μετά από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, δεν τα κατάφερε, και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε μιλήσει στο παρελθόν για τις πλαστικές επεμβάσεις που είχε κάνει, τις οποίες πολλοί σχολίαζαν κατά καιρούς.

«Δεν έχω κάνει πολλές πλαστικές. Μου είχαν βάλει εδώ σιλικόνη για να μου διορθώσουν τα ζυγωματικά, η οποία έπεσε και πρήστηκα και παραμορφώθηκα και έπεσε και εδώ κάτω. Έχει μείνει λίγη, να δούμε πότε θα φύγει», είχε πει.

Κάτι άλλο που επίσης είχε αρκετά συζητηθεί ήταν η κόντρα του με τον Λευτέρη Πανταζή.

floriniotis-(4).JPG

«Το παιδί αυτό έχει εμμονή μαζί μου. Ήθελε να γίνει Φλωρινιώτης. Με ζηλεύει, με μισεί. Εντάξει, κάνει λίγο τον Βοσκόπουλο, δεν έχει κάνει κάτι δικό του στο χώρο για να ξεχωρίσει. Ο Λευτέρης Πανταζής δεν είναι τέτοιος άνθρωπος; Μην ανοίξω το στόμα μου! Ο Λευτέρης; Δεν υπάρχει πιο κακό παιδί στον χώρο μας», είχε πει.

«Πολύ με έχει στενοχωρήσει ο Λευτέρης. Όταν μεσουρανούσα, ο Λευτέρης είχε βγάλει ελάχιστα τραγούδια και τον άκουσα μου άρεσε, τον βοήθησα όπως μπορούσα και τον σύστησα και την εταιρία με την οποία συνεργαζόμουν τότε.

Τον συμπαθούσα πάρα πολύ, αλλά μου έκανε πάρα πολλά. Είναι πολύ καλός τραγουδιστής αλλά πάντα προσπαθούσε να κάνει τον Βοσκόπουλο κι εμένα. Έκανα ένα τραγούδι το οποίο θα γινόταν μεγάλη επιτυχία και μόλις το άκουσε, το έκανε εκείνος.

Το ίδιο συνέβη και με ένα ντουέτο που θα έκανα με την κόρη μου, πάλι το έκανε εκείνος. Μου έκανε διάφορα πισώπλατα μαχαιρώματα αλλά δεν μπορώ να τον μισήσω, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος», είχε πει σε άλλη συνέντευξή του για τον Λευτέρη Πανταζή.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Το πραγματικό όνομα, η καριέρα, η σοβαρή περιπέτεια υγείας και το ορφανοτροφείο

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Γιάννης Φλωρινιώτης: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved