Γιάννης Φλωρινιώτης: Τι έλεγε για τον τρόπο που ήθελε να φύγει από τη ζωή
Showbiz

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τι έλεγε για τον τρόπο που ήθελε να φύγει από τη ζωή

Τον Ιανουάριο του 2022 ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε δώσει ζωντανή συνέντευξη στην εκπομπή Μega Καλημέρα και είχε μιλήσει για την περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία του αλλά και τον θάνατο.

Το απόγευμα της Τρίτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με πνευμονικό οίδημα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή σκορπίζοντας θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

1686079411859-358809380-9531_GIANIS_FLORINIOTIS_332016.jpg

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης και πριν από ενάμιση χρόνο είχε νοσηλευτεί με σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο τότε είχε καταφέρει να ξεπεράσει. Τον Ιανουάριο του 2022 είχε δώσει ζωντανή συνέντευξη στην εκπομπή “Μega Καλημέρα” και είχε μιλήσει για την περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία του αλλά και τον θάνατο.

«Δεν ξέρω πώς έγινε! Με έπιασε μια ψύξη όταν πήγα να κοιμηθώ και ένας πόνο αβάσταχτος και αναγκάστηκα και πήρα μόνος μου το ΕΚΑΒ για να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί βρήκαν ότι είχα πολύ χαμηλό οξυγόνο και μου είπαν ότι πρέπει να μείνω μέσα για να γίνουν οι εξετάσεις που χρειάζεται», είχε πει ο Γιάννης Φλωρινιώτης για την περιπέτεια με την υγειά του.

florionitos.PNG

Όσον αφορά τον θάνατο είχε πει: «Δεν φοβήθηκα τον θάνατο, δεν τον φοβήθηκα ποτέ. Έχω χορτάσει απ’ όλα! Έχω κάνει καριέρα, οικογένεια, παιδιά, εγγόνια… Όλα τα έχω κάνει. Λέω τουλάχιστον θα φύγω ευχαριστημένος. Δεν θα ήθελα να φύγω σε νοσοκομείο, αν είναι να φύγω να πεθάνω στη δουλειά μου, πάνω στην πίστα, στην σκηνή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved