Μαρία Αλιφέρη: «Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση για τηλεόραση»
Dimitris Vlaikos
Showbiz

Μαρία Αλιφέρη: «Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση για τηλεόραση»

Για μια μεγάλη περίοδο της δεκαετίας του ‘80 έσπαγε τα μηχανάκια της AGB. Στο θέατρο οι ουρές που σχηματίζονταν για χάρη της, έκλειναν δρόμους και το περίφημο σλόγκαν της «σας αγαπώ» είχε αφήσει ιστορία.

Η Μαρία Αλιφέρη μιλά για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

  • Τηλεοπτικά θα σας δούμε κάπου;

Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση για τηλεόραση. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και πριν τον κορονοϊό είχα πολλές προτάσεις για τηλεοπτικές σειρές, μετά την πανδημία δεν ξέρω τι έγινε.

  • Πιστεύετε ότι οι σκηνοθέτες λειτουργούν με κλίκες και καλούν όλο τους ίδιους και τους ίδιους ηθοποιούς στις σειρές τους;

Ιδέα δεν έχω. Δεν ήμουν και ποτέ του παρασκηνίου εγώ. Με εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν με καλούν στις σειρές τους. Θεωρώ ότι στην ηλικία που είμαι μπορώ να ενσαρκώσω τους πιο ενδιαφέροντες ρόλους και τηλεοπτικά και θεατρικά. Πάντως χαίρομαι που γίνονται αξιόλογες σειρές στην τηλεόραση ξανά. Όπως για παράδειγμα ο «Σασμός» και «Η γη της ελιάς». Σίγουρα είναι δουλειές που θα με ενδιαφέρανε.

aliferi23.jpg
  • Θα ξανακάνατε κάποια τηλεοπτική εκπομπή;

Αγαπώ την τηλεόραση και την ευγνωμονώ γιατί με έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Οτιδήποτε σέβεται το κοινό και μου αρέσει, είμαι έτοιμη να το κάνω. Έχω πολλά είδη εκπομπών στο μυαλό μου, το θέμα είναι να ενδιαφέρει και τους παραγωγούς. Υπάρχει το ενδεχόμενο να ξανακάνω τηλεόραση. Σίγουρα θα με ενδιέφερε μια εκπομπή ψυχολογίας για παράδειγμα.

  • Πολλοί συνάδελφοί σας παραδέχονται ότι έχουν κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό τους. Εσείς θα κάνατε κάτι;

Καλά κάνουν και το παραδέχονται και επεμβαίνουν στο πρόσωπό τους αν τους κάνει καλό και νιώθουν ωραία με αυτό. Εγώ δεν είχα ποτέ αυτήν την ανάγκη. Το σέβομαι που το κάνουν κάποιοι. Εγώ είμαι φίλος με τον χρόνο και περπατάω χέρι-χέρι μαζί του. Το μέσα με ενδιαφέρει εμένα, η ψυχή και η ψυχή μου έχει άλλο χρόνο ηλικίας, είπε η Μαρία Αλιφέρη στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved