Νέλλη Γκίνη: Η αποκάλυψή της για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Πριν πεθάνει δεν ήθελε να δει κανέναν»
Showbiz

Νέλλη Γκίνη: Η αποκάλυψή της για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Πριν πεθάνει δεν ήθελε να δει κανέναν»

Η Νέλλη Γκίνη μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη Μία» στην ΕΡΤ και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της ενώ μίλησε και για τις τελευταίες στιγμές του Λάμπρου Κωνσταντάρα, πριν φύγει από τη ζωή. 

«Έχω περάσει τρεις πολύ δύσκολες στιγμές. Όταν έφυγε ο πατέρας μου, που έπρεπε μετά από μια ώρα να παίξω στο θέατρο και μάλιστα ήμουν σε μια επιθεώρηση που έκανα μια μπεμπέκα και φώναζε συνέχεια «μπαμπά, μπαμπά». Και μια ώρα πριν εγώ είχα αποχαιρετήσει τον πατέρα μου. Η άλλη περίπτωση ήταν όταν έχασα την μητέρα μου που δεν μπόρεσα να έρθω στην Αθήνα, ήμουν στην Κω. Η τρίτη ήταν λίγο πριν βγω στη σκηνή, 10 λεπτά νωρίτερα, που με πήρε η τότε σύντροφος του πατέρα του παιδιού μου να μου αναγγείλει ότι έφυγε ο Βασίλης από τη ζωή» είπε η Νέλλη Γκίνη και συνέχισε για τις δύσκολες στιγμές της:

«Έχουν υπάρξει πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Κάποια στιγμή έφυγα κιόλας, είπα πως «κρεμάω τα παπούτσια μου και φεύγω». Νοίκιασα το σπίτι μου εδώ στην Αθήνα, έφυγα στην Κέρκυρα που είναι το νησί μας και είπα πως τελείωσε για μένα το θέατρο. Είχα πικραθεί από διάφορες συμπεριφορές συναδέλφων, ανθρώπων μέσα από αυτή τη δουλειά και είπα «αφού δεν θέλετε, δεν θέλω και εγώ και φεύγω». Έφυγα λοιπόν, δηλώνοντας πως φεύγω στα κανάλια και τις συνεντεύξεις αλλά το «φεύγω» κράτησε μόνο ενάμιση μήνα. Μόλις σβήνουν τα φώτα, υπάρχει η απόλυτη μοναξιά. Έχω νιώσει να φεύγω από την πόρτα του θεάτρου, να περπατάω στο δρόμο πηγαίνοντας στο αυτοκίνηό μου και να νιώθω πάρα πολύ μόνη μου».

Όταν αναφέρθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον οποίο είχε συνεργαστεί στενά η Νέλλη Γκίνη λίγο πριν εκείνος φύγει από τη ζωή, η ίδια αποκάλυψε:

«Από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα θυμάμαι ένας ωραίο και σοβαρό άνθρωπο, με το χιούμορ του και τα πειράγματα του. Νομίζω όμως ότι ο Λάμπρος, όπως και οι περισσότεροι καλλιτέχνες, στην προσωπική του ζωή ήταν μοναχικός. Πριν πεθάνει δεν ήθελε να δει κανέναν μας. Αφού κάναμε την τελευταία ταινία “Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ” το 1981, που ήταν άρρωστος και είχε αναρρώσει, δεν επέτρεψε σε κανέναν να τον δει. Εκτός από το παιδί του, τον Δημήτρη και τη γυναίκα του δεν επέτρεψε σε κανέναν να πάει να τον δει. Δεν ήθελε να τον δει και καλά έκανε γιατί όλοι θυμόμαστε τον Λάμπρο, τον ωραίο άνδρα και τον λεβέντη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved