Φωτεινή Μπαξεβάνη: Απαντά πρώτη φορά μετά τη μήνυση στη Δώρα Χρυσικού
Showbiz

Φωτεινή Μπαξεβάνη: Απαντά πρώτη φορά μετά τη μήνυση στη Δώρα Χρυσικού

Τα όσα δήλωσε η Φωτεινή Μπαξεβάνη μετά τη μήνυση στη Δώρα Χρυσικού για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

 

Την πρώτη δήλωση της Φωτεινής Μπαξεβάνη μετά τον κυκεώνα μηνύσεων που έχει ξεκινήσει, με αφορμή την δικαστική διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη με τη Δώρα Χρυσικού, τον Νίκο Ψαρρά και τη Ζέτα Δούκα, φιλοξένησε το Πρωινό το πρωί της Πέμπτης.

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη τόνισε ότι ντρέπεται που αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τον πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο για να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Desktop.jpg

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη δήλωσε πιο συγκεκριμένα: «Η κυρία Δώρα Χρυσικού υπέβαλε πρώτη μήνυση εναντίον μου και θλίβομαι ιδιαίτερα που βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να αναγκαστώ να απαντήσω με τη δική μου μήνυση θέλοντας να υπερασπιστώ τα έννομα δικαιώματά μου, εφόσον με διασύρει αδίκως και ψευδώς ενώπιον της δικαιοσύνης με την απρόκλητη και αβάσιμη αρχική μήνυσή της.

Η κυρία Χρυσικού επέλεξε να με μηνύσει επειδή είπα την αλήθεια στο πειθαρχικό ΣΕΗ όταν μου ζητήθηκε, δυόμιση χρόνια πριν, αναφορικά με την δική μου προσωπική εμπειρία, όπως την βίωσα, συνεργαζόμενη με τον κύριο Κιμούλη. Και τα είπαμε μέσω ενός απλού mail, ούτε καν μάρτυρας κάποιας ένορκης κατάθεσης».

xrysikou-(4).jpg

«Δηλαδή – με λίγα λόγια – ανέφερα, ότι η συνεργασία μου μαζί του στην παράσταση «Το παγκάκι» ήταν εξαιρετική και ότι όταν παίξαμε στην Ιθάκη το 2020 που η κυρία Χρυσικού ήρθε να μας δει, η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά μεταξύ τους ήταν πολύ φιλική. Εδώ θέλω να σημειώσω ότι δεν την προσκάλεσε κάνεις, δεν γνωρίζαμε καν ότι ήταν στο νησί. Ήρθε με δική της πρωτοβουλία και πριν αλλά και μετά την παράσταση.

Ξαφνικά η κυρία Χρυσικού μετά από σχεδόν τρία χρόνια επιλέγει αδίκως και καταχρηστικώς να επιτεθεί εναντίον μου, στρεβλώνοντας την πραγματικότητα, να με μηνύσει και να με βάλει σε μια περιπέτεια δικαστικής διαμάχης που μόνο στεναχώρια μου προκαλεί.

mpaxevani-1.jpg

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, ουδέποτε έχω αντιμετωπίσει ανάλογη περίσταση αφού ουδέποτε είχα εμπλακεί σε διαπληκτισμούς, καυγάδες, διαφωνίες κλπ. Για εμένα είναι στάση ζωής η αποχή από τις αντιπαραθέσεις, όμως παράλληλα είναι και στάση ζωής η διατήρηση της αξιοπρέπειάς μου και του δικαίου» συνέχισε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Ακόμα, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, τόνισε: «Είναι γνωστό σε όλους ότι ουδέποτε χρησιμοποίησα την ιδιότητα που μου προσέδωσαν ως η τελευταία γυναίκα που συνεργάστηκε με τον κύριο Κιμούλη πριν τις καταγγελίες, προκειμένου να αξιώσω τηλεοπτικό χρόνο και προσωπική προβολή με απόψεις μου για γεγονότα που δεν γνώριζα, εφόσον δεν ήμουν παρούσα, πόσο μάλλον για γεγονότα που έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

KIMOULIS-12.webp

Ζούμε σε μια εποχή με πολύ σοβαρά προβλήματα. Ντρέπομαι και θλίβομαι να απασχολώ τον χρόνο των εκπομπών και των τηλεθεατών με τέτοια θέματα. Αυτή ήταν είναι και θα είναι η στάση μου. Παραταύτα η δήλωση μου αυτή έπρεπε να ειπωθεί μετά από πολλά τηλεφωνήματά που δέχτηκα από δημοσιογράφους και θέλοντας να ξεκαθαρίσω πως τα γεγονότα δυστυχώς παρερμηνεύτηκαν και αφέθηκαν λάθος εντυπώσεις.

Εύχομαι και ελπίζω η επόμενη δήλωση μου να είναι για κάτι δημιουργικό, ευχάριστο και καλλιτεχνικό. Το θέμα με την κυρία Χρυσικού έτσι κι αλλιώς βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία, αγάπη και όμορφες στιγμές».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved