Ελένη Πετρουλάκη: Η γυμναστική είναι η ζωή της και έτσι ωθεί τον κόσμο να ακολουθήσει τα βήματά της
Showbiz

Ελένη Πετρουλάκη: Η γυμναστική είναι η ζωή της και έτσι ωθεί τον κόσμο να ακολουθήσει τα βήματά της

Η Ελένη Πετρουλάκη μας έχει συνηθίσει σε ωραίες δράσεις που στόχο έχουν την ευεξία, τη γυμναστική και την άθληση γενικότερα και είναι ασταμάτητη.

Το καθιερωμένο περπάτημα που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια με μαμάδες αλλά και παιδιά που διοργανώνει η Ελένη Πετρουλάκη, έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια.

Μετά το πρόσφατο «Lets walk and workout» με αφορμή τη γιορτή τη μητέρας που σημείωσε τεράστια επιτυχία με την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη να περπατάει με τον κόσμο, η Ελένη Πετρουλακη μας καλεί στο επόμενο και δίνει ραντεβού στο ΣΕΦ στις 18 Ιουνίου, στις 10:00 το πρωί.

elenipetroulaki_350405838_779926160452842_462679145014530138_n.jpg

Σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά η Ελένη Πετρουλάκη μας προσκαλεί να περπατήσουμε με τα παιδιά, τους φίλους μας και τις φίλες μας. Στο σημείο τερματισμού, στο Μικρολόμανο, όλοι όσοι συμμετέχουν θα κάνουν 20 λεπτά workout και θα χρειαστούν δυο μικρά μπουκαλάκια νερού. Η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη με αυτές τις δράσεις ενώ έχει κάνει και σχετικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου είναι πάρα πολύ ενεργή και συχνά μοιράζεται μαζί μας και βίντεο που την βλέπουμε να γυμνάζεται.

https://www.instagram.com/tv/CsOI1wdpCXx/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved