Ο 17χρονος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου την περνάει σχεδόν δυο κεφάλια! Δείτε φωτο!
Showbiz

Ο 17χρονος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου την περνάει σχεδόν δυο κεφάλια! Δείτε φωτο!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στο Instagram με τον 17χρονο γιο της, Φίλιππο. Την περνάει σχεδόν δύο κεφάλια!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μητέρα δυο παιδιών, του Διονύση και του Φίλιππου, τα οποία απέκτησε όταν ήταν παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη, από το 2004 έως το 2011.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρεθόν η ηθοποιός είχε δηλώσει για τα παιδιά της: «Απομακρύνονται από τη μαμά, όπως είναι το φυσικό, το φυσιολογικό. Ανέκαθεν ήταν αυτός ο στόχος μου, σε σχέση με τα παιδιά, να τους μεγαλώσω με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουν τη δύναμη να πατήσουν στα πόδια τους και ν' ανοίξουν τα φτερά τους. θέλω τα αγόρια μου να γίνουν δύο άντρες ανεξάρτητοι, με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, στις επιλογές και στο αποφάσεις τους, αλλά ταυτόχρονα, επειδή είμαστε πολύ της αγκαλιάς, δεν έχουν χάσει αυτή την τρυφερότητα απέναντι στη μαμά τους».

1675195167258-188997369-ntoretta.jpg

Πριν από λίγους μήνες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε ένα στόρι στο Instagram όπου ευχήθηκε στον μικρό της γιο, Φίλιππο, για τα γενέθλιά του όταν έκλεισε τα 17.

«Χρόνια πολλά φωτεινό αστέρι μου! Να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος. Να ζεις με χαρά και αγάπη. Χαρά και αγάπη να σκορπάς και σε όλους γύρω σου. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψω τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν τη καρδιά μου, που σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι αυτός ο άνθρωπος που είσαι. Σε λατρεύω παιδί μου», είχε γράψει τότε η περήφανη μαμά, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

1675216958714-24236554-b78d5880-doretta-papadimitriou.jpg

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram με τον γιο της Φίλιππο, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε σε μια διασκεδαστική πόζα.

Mάνα και γιος βγήκαν μαζί για shopping και αποφάσισαν να απαθανατίσουν τη στιγμή ποζάροντας σε έναν ολόσωμο καθρέφτη.

Ο Φίλιππος είναι πολύ ψηλός και όπως φαίνεται από τις φωτό περνάει τη μητέρα του πάνω από ένα κεφάλι.

Δείτε στο φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί τη νέα φωτό που ανέβασε η Ντορέττα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved