Γιορτή του πατέρα: Οι επώνυμοι κατέκλυσαν τα social με ευχές και υμνούν την πατρότητα!
Showbiz

Γιορτή του πατέρα: Οι επώνυμοι κατέκλυσαν τα social με ευχές και υμνούν την πατρότητα!

Γιορτή του πατέρα: Σήμερα οι μπαμπάδες, απ' άκρη σ' όλη τη γη, γιορτάζουν και φυσικά από το πρωί τα social media κατακλύζονται από μοναδικές και πολύ συγκινητικές αναρτήσεις. 

Μπαμπάδες, αναφέρονται με τα πιο τρυφερά λόγια στους δικούς τους μπαμπάδες, γιοι και κόρες εκδηλώνουν την αγάπη τους στον στυλοβάτη τους και όλοι μαζί υμνούν έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του καθενός μας.

«Με έχουν αποκαλέσει πολλά πράγματα...το καλύτερο που έχω ακούσει ποτέ είναι "ΜΠΑΜΠΑ"!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σάκης Τανιμανίδης ποζάροντας μαζί με τις δίδυμες κόρες του.

354430686_976209696906913_5304447822768143033_n.jpg

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε φωτό με τον πατέρα της και σύγκρινε τον εαυτό της με εκείνον, αποκαλύπτοντας ποια στοιχεία του χαρακτήρα του έχει πάρει και η ίδια. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Πέρα από τη μύτη του, έχω πάρει τον «περίεργο» όπως χαρακτηρίζουν πολλοί, χαρακτήρα του.

Τον «παράξενο» τρόπο σκέψης που έχει ροπή περισσότερο στα σκοτάδια κ όχι στο φως, τον αποφευκτικό τρόπο σύνδεσης με τους ανθρώπους που την ίδια ώρα ουρλιάζει για αγάπη κ τρυφερότητα,

το χιούμορ του ( ευτυχώς) την αγάπη του για το διάβασμα κ τη γραφή,

Δόξα τω θεω, όχι τη καράφλα του, δυστυχώς ναι την ισχυρογνωμοσύνη του.

Ο άνθρωπος που μου έμαθε πως η αξιοπρέπεια και ελευθερία δεν ξεπουλιούνται και δεν αγοράζονται,

Εκείνος που από τους πρώτους με έσπρωξε να γράψω,

Ο πιο αυστηρός κριτής, ο μόνος άνθρωπος που ωστόσο πολλές φορές μου έχει πει «αδικείς τον εαυτό σου»,

Εκείνος που μου έχει χαϊδέψει το κεφάλι κ μου έχει πει «θα περάσει», σε μεγάλες ερωτικές απογοητεύσεις αλλά και που με τη πρώτη ευκαιρία μου έχει πει κ «φταις».

Ο άνθρωπος που μου δίδαξε πως ανταμείβουμε τη προσπάθεια κ όχι το αποτέλεσμα.

Δεν είναι για τα βασικά κ τα αυτονόητα που τον κάνουν καλό μπαμπά αλλά γιατί κάτι μικρές αλλά τόσο μεγάλες, αναπάντεχες για κάποιους αλλά τόσο αναμενόμενες για μένα στιγμές που τον κάνουν τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου.

Είναι ο μπαμπάς μου, η «Μέριλιν», Που όταν βγήκαν τα κινητά έβαζα στοίχημα με τη παρέα μου πως στις 2:00 θα χτυπήσει το τηλέφωνο όχι για έλεγχο αλλά για να δει αν είμαι καλά, (εννοείται το κέρδιζα πάντα),

που όταν το παραξήλωνα με τις εξόδους μου έλεγε «εδώ δεν είναι ξενοδοχείο» κ με ειδοποιούσε πως «από δω μέσα θα βγεις νύφη»,

που όταν του είπα πως θέλω μηχανή στα 16, κάθε Σάββατο νοίκιαζε μια Harley κ με έκανε εκδρομές…

Αυτά κ αλλά τόσα κ τόσα θα μπορούσα να γράψω για να του πως σήμερα «χρόνια πολλά»…

354562244_777263420566916_750389446561948380_n.jpg

Μία τρυφερή φωτογραφία με τον πατέρα της, τον αξέχαστο Κώστα Βουτσά ανέβασε η Σάντρα Βουτσά, η πρωτότοκη κόρη του που είχε αποκτήσει με την επίσης αξέχαστη Έρρικα Μπρόγερ. Στη φωτό απεικονίζεται η ίδια σε βρεφική ηλικία να την κρατά αγκαλιά ο μπαμπάς της και στο βάθος η μητέρα της. Η Σάντρα Βουτσά αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα: «Μπαμπά μου...»

sandra-voutsa.jpg

«Χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο μάγκα που ξέρω! Χρόνια πολλά μπαμπά μου!!!» έγραψε ο Ηλίας Βρεττός ανεβάζοντας με τον πατέρα του κοινές φωτογραφίες τους τόσο από την παιδική του ηλικία όσο και τωρινές.

vrettos-paterass.jpg

Ο Αστέρης και ο μικρός Πετρής του Σασμού γιορτάζουν τη Γιορτή του Πατέρα με ένα ξεχωριστό βίντεο με σκηνές από την αγαπημένη σειρά «ντυμένες» με ένα πολύ τρυφερό τραγούδι:

https://www.instagram.com/reel/Ctn58QWoIpO/

Η Τζο Λαζοπούλου θέλησε να υμνήσει την πατρότητα ανεβάζοντας την παρακάτω ανάρτηση με ένα βίντεο και γράφοντας στη λεζάντα:

«Ρώτησα το Μυρωνάκι πως θα χαρακτήριζε τον μπαμπά του και μου είπε «εύκολο, ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!».❤️❤️
Σ’ευχαριστούμε λοιπόν που είσαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και κάνεις και τον «αρχηγό» που σε βλέπει από ψηλά περήφανο…
We love you to the 🌙 and back!»

https://www.instagram.com/reel/Ctn6Q9JouRB/

Από τις πιο γλυκές αναρτήσεις σήμερα (18/6) ήταν αυτή της Αννίτα Μπραντ για τον σύζυγό της Χάρη Χριστόπουλο για τον οποίο έγραψε στη λεζάντα υπέροχων φωτογραφιών του με τα παιδιά τους:

«Χρόνια πολλά μπαμπά μας!
Στον @harrischristopoulos ο οποίος θα μου γεμίζει κάθε δωμάτιο με άπειρα λουλούδια, ο οποίος θα ξυπνάει τις νύχτες με τα μωρά χωρίς να παραπονιέται ούτε μία φορά (άσχετο που τον παίρνει ο ύπνος μετά στη διάρκεια της ημέρας, λογικό βέβαια 🙈😁) ο οποίος έχει αφιερώσει την ζωή του στο να δώσει χρόνο και χαρά στα χριστοπουλάκια μας και να γίνει το παράδειγμά τους!! Ο οποίος φτιάχνει κούνιες σε παραλίες και πάντα μα πάντα θα αφήσει τον Χριστάκο να ξεπαρκάρει το αμάξι από τη θέση του.🚗👶🏻
Σ' αγαπώ ατελείωτα ❤️ και ας μου σπάς καμία φορά τα νεύρα»

https://www.instagram.com/p/Ctn9WEmtTXw/

«Χαρούμενη μέρα του πατέρα» έλεγε η λεζάντα της σειράς φωτογραφιών που ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον:

354398285_783890323192381_6021916954816891681_n.jpg

Μέχρι και η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ, εκθειάζοντάς τον ως πατέρα για τα παιδιά τους:

https://www.instagram.com/p/Ctn9KPYoqnd/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved