Γιορτή του Πατέρα: Ο Θέμης Σοφός αγκαλιά με τις κόρες του - Σε ρόλο φωτογράφου η Τσιμτσιλή
Showbiz

Γιορτή του Πατέρα: Ο Θέμης Σοφός αγκαλιά με τις κόρες του - Σε ρόλο φωτογράφου η Τσιμτσιλή

Σήμερα Κυριακή 18/06 είναι η Γιορτή του Πατέρα ή Ημέρα του Πατέρα όπως τη λέμε και αρκετοί celebrities μοιράζονται στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα από τα social media. Τόσο το instagram όσο και το facebook γέμισε με ευχές και φωτογραφίες με μπαμπάδες.

Οι celebrities στέλνουν τα δικά τους μηνύματα για αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα. Ανάμεσα τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μας χάρισε μία υπέροχη φωτογραφία με τον σύζυγό της και τις κόρες τους.

Η παρουσιάστρια του Happy Day απαθανάτισε τον σύζυγο της, Θέμη Σοφό, αγκαλιά με τις κόρες τους, Νάγια και Μαίρη και όπως ήταν αναμενόμενο το instagram υποκλίθηκε στην τρυφερή εικόνα.

Η ίδια ανήρτησε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό και τόσο τα likes όσο και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

«Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες. Κάντε τους μια αγκαλιά και δώστε τους ένα γλυκό φιλί. Το αξίζουν…Μη θυμόμαστε μόνο τη γιορτή της μητέρας!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε την ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη Γιορτή του Πατέρα:

https://www.instagram.com/p/CtoLfwMM296/

Τσιμτσιλή: «Ο άντρας μου ήταν σίγουρος ότι θα κάνει γιο στο πρώτο παιδί»

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της πως ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός ήταν πεπεισμένος πως το πρώτο τους παιδί θα ήταν αγόρι.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε: «Ο άνδρας μου ήταν σίγουρος ότι θα κάνει γιο. Εγώ τον είχα ρωτήσει αν δεν ήταν γιος, να πάρει το όνομα της μαμάς μου; Μου είχε πει ναι. Ήμουν σωστή νύφη, έκανα και τη Μαίρη Σοφού».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved