Γιορτή του πατέρα-Σωτηροπούλου: Ευχήθηκε στον μπαμπά της με μία αδημοσίευτη εικόνα από τον γάμο της
Showbiz

Γιορτή του πατέρα-Σωτηροπούλου: Ευχήθηκε στον μπαμπά της με μία αδημοσίευτη εικόνα από τον γάμο της

Γιορτή του πατέρα: Μία μεγάλη έκπληξη μας έκανε σήμερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Τόνια Σωτηροπούλου

Η ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί και διαδικτυακά στον δικό της ήρωα, τον μπαμπά της, με μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια.

Η Τόνια Σωτηροπούλου με αφορμή τη “γιορτή του πατέρα” μας χάρισε μία ακόμη υπέροχη εικόνα από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη μέρα του γάμου της με τον Κωστή Μαραβέγια, στην οποία τη βλέπουμε να λάμπει στο πλευρό του πολυαγαπημένου της πατέρα.

«Δεν φοράνε όλοι οι ήρωες κάπες» έγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η ανάρτησή της:

354796452_790738389296054_7927939895645115655_n-1-antigrafo.jpg


Η Γιορτή του πατέρα ή Ημέρα του πατέρα, γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου.

Τόνια Σωτηροπούλου: «Μέσα στον γάμο αισθάνεσαι αλλιώς»

H Tόνια Σωτηροπούλου είχε μιλήσει πρόσφατα για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια και το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που ντύθηκε νυφούλα στο πλευρό του.

Ο έγγαμος βίος πόσο άλλαξε τη ζωή σου;

Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα που είχαμε πριν. Η αλήθεια πάντως είναι –και αυτό δεν το είχα σκεφτεί πριν– ότι αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με τα κοινωνικά πρότυπα, αλλά αυτή η υπογραφή που βάζεις απέναντι στον άλλο άνθρωπο σου δημιουργεί αυτόματα ένα επιπλέον αίσθημα ασφάλειας. Το βλέπω και στον σύντροφό μου αυτό. Ηρεμείς λίγο παραπάνω. Μέσα στον γάμο αισθάνεσαι αλλιώς. Θεωρώ ότι είναι ωραίο να ανήκεις κάπου. Όχι μόνο ερωτικά ή συντροφικά. Γενικά είναι ωραίο να ανήκεις κάπου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved