Blast from the past: Πόσο έχει αλλάξει η Τόνια Σωτηροπούλου από το 2007;
Back To the Future

Blast from the past: Πόσο έχει αλλάξει η Τόνια Σωτηροπούλου από το 2007;

Σήμερα η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Καννών, Λονδίνου, Παρισιού αλλά και Ύδρας ή άλλων αγαπημένων προορισμών επί ελληνικού εδάφους μαζί πάντα με τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια... 

Δέκα έξι χρόνια πριν όμως, όταν και έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της υποκριτικής, η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν μία... άλλη!

Για όσους δεν γνωρίζουν πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή της με τον χώρο της υποκριτικής, να πούμε ότι η ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της μόλις στα 17 της χρόνια με την ταινία «2 to tango» σε σκηνοθεσία Νίκου Περάκη και τη θεατρική παράσταση «Όνειρο θερινής νύχτας», που παίχτηκε στο Θέατρο Αιξωνή Γλυφάδας. Ακολούθησε, το 2006, η ταινία «Λούφα και παραλλαγή» ενώ έναν χρόνο μετά, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε επεισόδιο της σειράς «10η εντολή» ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε στη ταινία «Ψυχραιμία», πάλι σε σκηνοθεσία του Νίκου Περάκη.

Το πέρασμα τη από την ταινία Skyfall σε σκηνοθεσία Sam Mendes όμως, το 2012 ως κορίτσι του Τζέιμς Μποντ ήταν εκείνο που έκανε τις μετοχές της στον κόσμο της σόουμπιζ να εκτοξευθούν.

Από τότε δεν έχει σταματήσει να επιδιώκει ρόλους σε διεθνείς παραγωγές και λατρεύει τη δουλειά της, όμως οι αλλαγές της από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα είναι πολλές και μεγάλες.

Στις φωτογραφίες που «ξεθάψαμε» από το μακρινό -πλέον- 2007, η Τόνια Σωτηροπούλου μπορεί να μην έχει αλλάξει πολύ σε ό,τι αφορά τη σιλουέτα της που παραμένει αψεγάδιαστη ή το χρώμα των μαλλιών της που πάντα κρατά στο φυσικό καστανό της χρώμα, όμως έχει αλλάξει στυλ τόσο στο ντύσιμο όσο και στα μαλλιά ενώ συνεχίζει να βάφεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ομολογουμένως της πάει πολύ. «Ήσυχα» μάτια αλλά έντονο χρώμα στα χείλη είναι αυτό που ξέρει ότι της πηγαίνει και η ίδια έχει καθιερώσει στις πιο απλές εμφανίσεις της το natural look που αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την Τόνια Σωτηροπούλου όπως ήταν το 2007:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved